Radio BalkanFox

Ove tri serije su uklete, četiri glumca zatekla SMRT, čim su URADILI OVO!

Vest o smrti slavnog glumca Metjua Perija, kog je proslavila uloga Čendlera Binga u hit seriji „Prijatelji“ ostavila je ceo svet u šoku. On je u subotu nađen mrtav u džakuziju pored bazena u dvorištu njegove kuće u okolini Los Anđelesa, a pretpostavlja se da se udavio usled zastoja srca. 

Neki su u iznenadnoj smrti Metjua Perija, čuvenog Čendlera iz hit serije „Prijatelji“, prepoznali sličnosti s tragičnom sudbinom Luka Perija, jednog od omiljenih likova kultne tinejdžerske serije „Beverli Hils 90210“, koja je bila među najpopularnijim devedesetih godina. Naime, neobična slučajnost koja je prethodila smrti i jednog i drugog poznatog glumca je okupljanje ekipe serije nekoliko godina ranije.

Snimanje serije „Beverli Hils“ završeno je 2000, nakon 10 godina emitovanja, a glumci su oduševili fanove okupljanjem 16 godina posle toga. Tri godine kasnije, Luk Peri je preminuo u Kaliforniji u 52. godini, manje od nedelju dana nakon što je doživeo težak moždani udar.

Čuvena šestorka – Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Metju Peri, Dejvid Švimer i Met Leblank – koja je 1994. godine snimila prvu epizodu „Prijatelja“, zasmejavala je gledaoce pored malih ekrana ukupno deset sezona.

Foto: AP Terence Patrick

Ekipa serije „Prijatelji“ okupila se 2021. godine zbog snimanja specijala

Opet je okupljena 2021. u specijalu „Prijatelji: Ponovo zajedno“, a fanovi su i tada ostali šokirani Čendlerovim izgledom i na društvenim mrežama ostavljali komentare da im je mučno da ga gledaju takvog, te da im slama srce što ne mogu da mu pomognu.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE