Radio BalkanFox

SUPERTALENT, Bilmana je uzela kao modela za frizuru, a on joj je dao ‘ne’: ‘Ovo vaše je umjetničko djelo’

Dragana Golemac u ‘Supertalentu‘ se predstavila s posebnom vještinom koju je Maja nazvala umjetničkim djelom.

– Prije nego što sam dobila djecu imala sam svoj lokal i tamo je ušao moj muž, bila je ljubav na prvi pogled, i danas smo sretni evo 18 godina. U tom trenutku nisam uopće znala da je moj muž neka zvijezda, bio je profesionalni nogometaš, igrao je u prvoj ligi u Sturm Grazu – ispričala je Dragana Golemac u svom predstavljanju prije nego što je izašla pred žiri.

Foto: NOVA TV

– Bilo je dosta para, ali sada više nema para. Karijera je završena, sad počinjemo iznova. Ja mogu s ovim običnim stvarima, ja sam zadovoljna i s malo i s njegovom ljubavi. Djeca su mi prioritet i najvažnije osobe na svijetu, dijete je nešto posebno, ja nažalost nisam imala takvo djetinjstvo. Nisam dobro prošla, majka me ostavila, otac me ostavio. I borila sam se sama kroz život, ali Bog očito vidi sve i imam duplu sreću u njima – ispričala je Dragana pa objasnila svoj talent.

– S kosom sam isključivo krenula raditi kad je bila korona, zbog ljubavi i tu je i nastao moj hobi, talent, i to bih vam večeras voljela prezentirati. Možete očekivati nešto novo, specifično i nešto sigurno neviđeno – rekla je Dragana prije nego što je stala na pozornicu.

A sve je iznenadila kad je Davora izabrala kao modela na kojeg je stavila periku i isplela frizuru na njemu i toj perici. 

Foto: NOVA TV

– Ovo je posebna vještina koju nisam imala prilike vidjeti ni na televiziji ni uživo, mislim da je ovo vrijedno vašeg dolaska u Hrvatsku, da ste nam to pokazali, da li ćete vi s tim napraviti karijeru, ne znam. Ja sam bila za ne i onda ste ove igračke ostavili preda mnom tako da ću vam dati da – rekla je Martina.

– To što ste vi s našim Davorom uspjeli napraviti je zaista supertalent – rekao je Fabijan.

Foto: NOVA TV

– Ovo je umjetnost, ovo što ste napravili vi, ne radi nitko drugi i ovo je umjetničko djelo. To tako moramo i gledati, s te strane, ja vam skidam kapu – rekla je Maja.

Iznenađenje je bio Davor koji joj je dao ne iako joj je bio model, no Dragana je ipak prošla dalje.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE