Radio BalkanFox

Vanja Mijatović o stanju Aleksandre Mladenović

Aleksandra Mladenović je protekle nedelje prijavila policiji svog dečka Stefana Čečara za uznemiravanje, a zbog straha, nekoliko večeri je provela kod svoje koleginice i kume Vanje Mijatović. 

Vanja je sada otkrila kako se Aleksandra trenutno oseća. 

– Nije loše, može i bolje, trenutno sam u svom stanu i gledam vas. Aleksandra je još šokirana i još se bori da spozna šta se sve desilo. Nije očekivala takav ishod. Još je u šoku i potištena, ali sam ponosna na nju. Radila je za vikend i malo ko je primetio kako joj je – rekla je Vanja za Pink. 

ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović

Ona je dodala i da je Aleksandri i ranije ukazivala na neke stvari kod Stefana.

– Svako kreće od sebe, kad pomislimo da mi nešto ne bismo uradili očekujemo da neko drugi ne bi to uradio… Ja sam sve što sam imala rekla, uvek brutalno iskrena, jer smatram da treba takvo prijateljstvo da bude. Ona zna šta sam joj ja rekla, ali je bila zaljubljena, pa nije videla. Svašta sam rekla i lepo i ružno, ukazala sam na nešto što se meni nije dopalo u tom trenutku, ukazala sam i na ono što mi se dopalo, ja sam bila iskrena, a na njoj je šta će da uradi dalje. Pričale smo i bitno je da ide na bolje i da će sve biti u redu – poručila je pevačica.

Instagram screenshot / aleksandra_mladenovic_

Aleksandra Mladenović na venčanju Vanje Mijatović

Podsetimo, Stefan je Aleksandri pretio samoubistvom, a Prekršajni sud mu je potom odredio kaznu od 120.000 dinara, te je potom policija poslala žalbu na ovu odluku i zatražila da Stefan napusti Srbiju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE