Radio BalkanFox

Takmičari RAZBILI u izazovu, Milica Pavlović i Dragana Mirković OSTALE BEZ TEKSTA

Takmičari plesnog šoua „Rame u rame sa Draganom“ suočili su se sa još jednim velikim izazovom, dens bitkom.

Naime koreografkije Dragane Mirković i članice žirija Beba i Jovanka, podelile su takmičare u parove i potom im dali instrukcije za predstojeći zadatak.

Parovi su bili: Bugi i Bogdanka, Negovan i Rade, Kiki i Nemanja, Anton i Dragana, Stefan i Nađa, Aleksandra i Ivana i Mirela i Zoran.

– Vaše da pokažete šta znate od svoje igre i da od toga napravite izazov. Provocirajte kontra ekipu. Morate da napravite barem 4 izlaza. Zašto? U prvom izlazu svi se predstavljaju i od 7 parova ostaju 4. Nakon toga se ta 4 para bore 2 na 2 po dva puta i onda ostaju finalisti – objasnile su Beba i Jovanka.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Nakon dosta uvežbavanja i saveta, počeo je i prvi krug gde su 7 parova dali maksimum da se predstave u najboljem svetlu.



04:43

Prvi krug: 7 parova se suočilo u novom izazovu dens bitke

U sledeći krug prošli su parovi Bugi i Bogdanka, Negovan i Rade, Kiki i Nemanja i Stefan i Nađa. Ovi parovi koji su prošli u sredeći krug, sukobili su se jedni protiv drugih u dens bici. Pa su tako Bugi i Bogdanka išli protiv Nemanje i Kiki, i Negovan i Rade protiv Stefana i Nađe. U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo:



04:05

Drugi krug dens bitke

U finalu su se našli Rade i Negovan protiv Bugija i Bogdanke, a finale ove spektakularne bitke plesova možete videti ispod:



02:54

Finale dens bitke i teška odluka žirija

Nakon ovog izvođenja, Jovanka i Beba, zajedno sa Draganom Mirković i Milicom Pavlović ostale su bez teksta. Sama odabir pobednika im je jako teško pao, da Milica i Dragana nisu uspele da se odluče.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

Međutim, Jovanka i Beba su morale da preseku i pobednici ovog velikog izazova bili su Radomir Pajić i Negovan Jovičić.

Oni su nakon ocenjivanja dobili i najveći broj poena. Time su ovom velikom pobedom završili na vrhu tabele.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:



03:13

BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE