Radio BalkanFox

Žene koje su obeležile život Metjua Perija

Metju Peri preminuo je iznenada u svom domu u Los Anđelesu, a ta vest mnoge je najpre šokirala, a zatim i ostavila u suzama. Glumac koji je ostao upamćen kao gotovo jednako šarmantan i duhovit Čendler Bing iz „Prijatelja“, inače, bio je sam kada se, kako se veruje, udavio u sopstvenom domu. Takođe, Peri se za života nijednom nije oženio, iako je svojevremeno izlazio s i te kako javnosti poznatim damama.

Polje ljubavi bilo mu je prilično turbulentno, a pošto je bio izdao svoje memoare, objasnio je i kako je u pojedinim slučajevima sam sebe „osudio“ na samački život.

Jasmin Blit

Nekadašnja zvezda „Čuvara plaže“ Jasmin Blit dopadala mu se „i privatno i poslovno“. Naime, kao Čendler ju je u poznatom serijalu toliko obožavao, da je bilo i epizoda kada bi u televizor gledao bez treptanja, pošto se ona pojavi na ekranu. S druge strane, kada se pročulo da su zaista i izlazili devedesetih, nema ko se nije iznenadio. Glumci su vezu čuvali strogo podalje od znatiželjnih pogleda – nijedan njihova fotografija ne postoji, niti su ikada progovorili javno o svojoj romansi.

Džulija Roberts

Džulija Roberts, Profimedia

 

I sa ovom glumicom, Peri je bio kako na malim ekranima, tako i privatno. Međutim, na kraju ju je ostavio da ona ne bi ostavila njega. Kako se ranije pisalo, mučila ga je nesigurnost i česte misli o tome kako će „da ga šutne, pa ju je na kraju zbog pritiska preduhitrio“.

Lizi Kaplan

Lizi Kaplan, Profimedia

 

– Naš raskid me i danas progoni. Da smo se venčali, sada bismo živeli zajedno, sa dvoje dece. Umesto toga, ja sedim sam u kući kao neka budala – napisao je bio Metju u knjizi, prisećajući se Lizi.

S njom je, inače, silno želeo da ode pred oltar, ali nikako nije imao snage da joj to i predoči. Dosta posle raskida, navodno, ona mu je mejlom saopštila kako je udata, što ga je bilo prilično zabolelo. U to vreme, molio ju je da mu dođe na jednu predstavu, ali „ona nije za to pronalazila vremena“. Iako je nije spomenuo po imenu, napisao je još i da joj svakako želi mnogo sreće i da će tako biti zauvek.

Moli Hurvic

Moli Hurvic i Metju Peri, Profimedia

 

Pre oko tri godine, pročulo se kako Metju Peri ipak kreće ka oltaru – sa menadžerkom u izdavaštvu, Moli Hurvic. Međutim, godinu dana od te vesti, saopštili su javnosti da su se ipak rastali. Otad, ni sa jednom nije bio viđen u javnosti, te se veruje da je do samog svog kraja – ostao potpuno sam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE