Radio BalkanFox

Dragana Mićalović posetila Luku u Semegnjevu

DRAGANA MIĆALOVIĆ POSETILA LUKU U SEMEGNJEVU: Emotivna objava iz njegovog doma RAZNEŽILA SRBIJU: "Srce hoće iz grudi" (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Momak iz sela Semegnjeva kod Zlatibora, Luka Crepuljarević koji je postao glavna atrakcija kada je otkrio kako sa dvadeset jednom godinom provodi vreme sa kravama i ovcama, dok za sve to vreme studira, sada je objavio sliku sa našom poznatom glumicom.

Naime, glumica Dragana Mićalović, posetila je Luku, a oni su taj trenutak ovekovečili emotivnom objavom na svojim društvenim mrežama, koja je oduševila celu Srbiju.

Dragana Mićalović
foto: Printskrin Instagram

Luka se najpre zahvalio Dragani što je došla da ga poseti:

„Puno srce kada znam koga sam imao priliku da ugostim u svoj porodični dom u Semegnjevu“, napisao je Luka, a potom se i Dragana oglasila:

Hvala, dragi Luka, što ste nas primili i ugostili! U mom životu ovaj dan obeležen je novim prijateljstvom„, napisala je Dragana.

Glumica je zatim podelila kadrove iz Lukinog mesta.

Podsetimo, Luku je na Instagramu donedavno pratilo manje od hiljadu ljudi, a taj broj sada dostiže skoro 40.000 pratilaca.

Luka je nedavno za „Blic“ otkrio da je dobio podršku glumice Slobode Mićalović, Miloša Bikovića i mnogih drugih, a posebno se zahvalio pevaču Nikoli Rokviću.

Dragana Mićalović
foto: Printskrin/Instagram

– Nikola mi je pisao i finansijski mi pomogao. Moram to da istaknem i da mu se zahvalim, iako ja nikada nisam tražio finansijsku pomoć, niti mi je to cilj, on je insistirao – rekao je Luka.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:



00:04

Dragana Mićalović stigla na koncert Milice Pavlović


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE