Radio BalkanFox

Metju Peri umro je u ČEŽNJI ZA PORODICOM i ljubavlju – "Plašio sam se da će me Džulija Roberts ostaviti"

Foto: YouTube Printscreen/Learn English With Subtitles

– Tri ili četiri puta dnevno sedeo bih pored svog faksa i gledao kako papirić polako otkriva njeno sledeće pismo – otkrio je Peri u jednom intervjuu.

Metju Peri, poznati Čendler iz “Prijatelja“, umro je usmaljen i u čežnji za ljubavlju i vezom, prenosi Dejli mejl informaciju, kako se tvrdi dobijenu od vro bliske osobe slavnom glumcu.

 Metju, koji je preminuo u 54. godini u svojoj vili u Los Anđelesu se nikada nije ženio. Bio je veren za talent menadžerku Moli Hurvic ali je ta veridba raskinuta 2021. godine. 

Glumac se u mladosti zabavljao sa Lizi Kaplan i Džulijom Roberts, no nijedna od ovih veza nije potrajala.

Metju Peri

Metju Peri

Foto: Profimedia

Kao što je mnogima poznato Džulija Roberts gostovala je u seriji a ono što možda neko ne zna je da su se njih dvoje počeli zabavljati i pre toga.

Producenti su Periju zatražili da je kontaktira nakon što se pročulo da bi se pojavila ali pod uslovom da njen karakter ima nešto sa Čendlerom.

- Tada sam joj poslao ruže i na papir napisao: "Jedina stvar koja je uzbudljivija od šanse da ćeš učestvovati u šou-u je da napokon imam izgovor da ti pošaljem cveće". Ne samo da je Džulija pristala da radi u seriji, nego mi je poslala i poklon, poslala mi je mnoštvo peciva - izjavio je jednom prilikom Peri za "The Times".

Džulija Roberts

Džulija Roberts

Foto: Profimedia

Ovo njeno gostovanje, započelo je prema Perijevim rečima, tromesečno udvaranje i to - putem faks mašine. Do snimanja pomenute epizode već su bili par.

Naime, dok je Džulija bila u Francuskoj i snimala film, Peri i ona su razmenili na stotine poruka putem faksa, jer elektronska pošta još uvek nije bila u modi - otkriva Peri u svojoj autobiografiji "Friends, Lovers And The Big Terrible Thing".

- Tri ili četiri puta dnevno sedeo bih pored svog faksa i gledao kako papirić polako otkriva njeno sledeće pismo. Bio sam toliko uzbuđen da bih se neke večeri našao na nekoj zabavi i koketirao s privlačnom ženom i prekinuo razgovor kako bih mogao da otrčim kući i vidim da li je stigao novi faks - rekao je glumac.

Ušli su u romansu ali vrlo brzo je i okončali.

- Zabavljanje s Džulijom Roberts bilo je previše za mene. Stalno sam bio uveren u to da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan i nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nedostojan ljubavi. Dakle, umesto da se suočim s neizbežnom agonijom gubitka nje, raskinuo sam s prekrasnom i briljantnom Džulijom Roberts. Možda je mislila da se druži s TV tipom, a TV tip je sada raskidao s njom. Ne mogu da opišem taj izraz zbunjenosti na njenom licu nakon što sam joj rekao - rekao je Peri.



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE