Radio BalkanFox

Teodoru Džehverović pali kad muškarci plaču

Teodora Džehverović  Halloween

Foto : Mina Dishlenkovich

Pevačica Teodora Džehverović često je na meti javnih kritika zbog izjava ili poteza, a najnovijom izjavom, o muškarcima naravno, ponovo je skrenula pažnju.

Naime, nedavno se spekulisalo da je nakon raskida sa Čelebićem uplovila u vezu sa košarkašem, međutim, o momcima „više ne želi da priča“.

Kako i sama priznaje, jednom se već opekla i sada smatra da je najpametnije da ćuti o svojoj vezi, jer su joj se ranije u istu žene mešale.

– Ljudi su sebi davali za pravo da se mešaju u moju vezu, da ne pričam o devojkama. Mnoge se žene vode onim „to je dobro, čim je zauzeto, hajde da bude malo i moje, ako može“ – navela je ona tokom jednog gostovanja i dodala:

Spadam u tu vrstu žena kojoj je romantika veoma bitna, važno mi je da je moj muškarac romantičan. Ako ne zna da zaplače, mene to odbija. Ja sam takva i to me pali – govorila je Teodora.

Ona je, takođe, otkrila da su njeni momci bili „normalni“ i da nikada nije razumela zašto je gledaju kao devojku kojoj su materijalne stvari bitne, s obzirom da je uglavnom imala muškarce, koji vode normalan život.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE