Radio BalkanFox

Sa komšijama nije govorio, isplivali ŠOK DETALJI!

Poznati srpski glumac Lazar Ristovski (71) već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa koleginicom Anicom Lazić (32), a ova romansa izaziva pravu pometnju u javnosti. Komšije slavnog glumca otkrivaju neke šokantne detalje o njihovoj vezi, dok se Ristovski povukao iz javnosti i prodao svoju kuću u Zemunu.

Prema rečima jedne od komšija, Ristovski je nedavno prodao svoju kuću u kojoj je često viđan i fotografisan. Ova informacija je iznenadila mnoge, jer je ta kuća bila mesto na kojem je glumac provodio mnogo vremena. Komšije su primetile da je Ristovski već neko vreme odsutan iz svog doma i da se retko viđa u kraju.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Lazar Ristovski i Anica Lazić

Drugi komšija je potvrdio da je Ristovski prodavao kuću, ali je istakao da nema ništa protiv glumca. Ipak, ne može da kaže koliko je Ristovski promenio svoje ponašanje u poslednje vreme.

Živeo je tu kod mene, ne priča puno sa komšijama. Ne znam stvarno kakav je to čovek. Znam da smo bili komšije, ali nisam imao nikakav kontakt sa njim. Nemam ništa protiv njega, čuo sam da nije pričao godinama sa jednim komšijom, ali ne znam što, ne ulazim u te stvari, to sam čuo jer mi se ovde svi znamo. Ja protiv njega stvarno nemam ništa, volim da gledam filmove u kojima glumi – rekao je još jedan bivši komšija Ristovskog.

Foto: Instagram/anicalazicofficial , Tanjug/Dragan Kujundžić

Lazar Ristovski i Anica Lazić




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE