Radio BalkanFox

Odnos Suzane Mančić i Saše Popovića izazvao lavinu komentara

Odnos Suzane Mančić i Saše Popovića izazvao lavinu komentara

Voditeljka Suzana Mančić je dugo godina sarađivala sa Grand produkcijom,  a sada je otkrila kako je izgledao njen posao. Iznela je do sada nepoznate detalje o saradnji sa Sasšom Popovićem, tadašnjim vlasnikom Granda.

Odnos Suzane Mančić i Saše Popovića

Kako je istakla, on je svojevremeno imao stroge zahteve kada su voditeljke njegovih emisija u pitanju.

– On je nas merio na početku i na kraju sezone da li smo se ugojile, to je bila tortura neviđena – kaže Mančićka koja je sa koleginicom koristila jedan trik kako ne bi ostala gladna.

– Pre emisije, da ne bi padale u nesvest odemo u restoran i naručimo kupus salatu i deset ćevapa, ali na dva tanjira da nam podele i onda ajde u emisiju. Ja ne mogu na prazan stomak baš ništa – ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Pročitajte: Kakva tragedija- Suzana Mančić nema od bola, njena smrt ju je potpuno dotukla FOTO

Odnos Suzane Mančić i Saše Popovića

Podsećanja rad, Suzaninu karijeru obeležila je emisija „Loto“ koji je godinama vodila, zbog čega i danas nosi nadimak koji joj ranije nije prijao.

– To je trajalo samo 4 godine i ceo život Loto devojka, to me je ranije nerviralo jer ja sam bila i pevačica i voditeljka, imala sam drugačije ambicije, je sam ih ja ostvarila, ali sad u ovim godinama kada mi kažu Loto devojka meni milo i što sam ostala ja ta Loto devojka od svih koje su to radile – rekla je Suzana koja je priznala da je ipak bila ponosna na svoj uspeh.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE