Radio BalkanFox

Zdravstveno stanje Tanje Savić zabrinulo fanove

Zdravstveno stanje Tanje Savić zabrinulo fanove

Pevačica Tanja Savić zabrinula je publiku kada se oglasila na društvenim mrežama i otkrila da je zbog bolesti otkazala sve nastupe.

Ona je na Instagram profilu objavila  video u kom je ispričala da je dobila visoku temperaturu i da je počela da se znoji. Ubrzo je krenula kod doktora, a dok je bila u kolima obavestila je publiku da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže zakazani nastup i Sloveniji.

Pročitajte: Telo je izdalo- Tanja Savić prekinula nastup, reagovala i Hitna pomoć

Zdravstveno stanje Tanje Savić

– Dragi moji imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastupu Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva, ne smem da pevam, imam temperaturu, za sat vremena idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći – rekla je Tanja, pa najavila ponovni susret sa svojom publikom prvom prilikom nakon što ozdravi.

Pročitajte: Raskol u porodici- Tanja Savić na rubu očaja, roditelji su joj zabili nož u leđa

Zdravstveno stanje Tanje Savić

– Ovaj video sam juče poslala vlasniku kluba oko pet popodne. Kasnije sam saznala da moja publika o tome nije bila na vreme nije bila obaveštena. Jako mi je žao zbog toga – poručila je ona.

Podsetimo, Tanja već neko vreme uživa u ljubavi sa pilotom Muhamedom, a nedavno su mediji preneli vest da planiraju venčanje.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE