Radio BalkanFox

Veliki hit posvetila je ŽENI, NE MUŠKARCU: Sanja Vučić zasijala na promociji albuma – Ljubav me inspiriše

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Pevačica raskošnog vokala otvorila novo poglavlje u estradnom carstvu.

Pevačica Sanja Vučić, ove noći, u poznatom prestoničkom lokalu, predstavila je medijima svoj prvi studijski album pod nazivom „Remek-delo“.

Portal Srbija Danas nalazi se na promociji vlasnice moćnog vokala, koja je danas na svom Jutjub kanalu objavila osam novih numera.

Vučićeva je otkrila šta se krije iza njenih novih pesama, da li joj je lakše ili teže u solo karijeri, zašto njene numere imaju mnoštvo turcizama, kao i kome je posvetila pesmu „Omađijan“, koja je prethodila albumu.

Sanja Vučić

Foto: ATA images

Sanja Vučić: "Ne mislim da sam dobra riba"

- Iskreno, mislim da je naziv albuma, sam po sebi, hrabar. Jako sam bila samouverena što se tiče mog stvaralaštva, tako da, verujem da nisam pogrešila. Sama pesma "Remek-delo" nosi drugačiju konotaciju. Kada sam rekla: "Moje telo k'o remek je delo", nisam mislila da sam dobra riba - uz osmeh ističe lepa Sanja.

Vučićeva je istakla i šta joj je bila inspiracija tokom stvaranja svojih pesama:

- Najčešće crpim inspiraciju iz svog života i života uopšte. Najviše me inspirišu melodije, ali i ljubav - otkriva naša sagovornica.

Sanja Vučić

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

"Bolje je kad si solo"

Sanja je priznala i da joj je lakše otkako vodi solo karijeru, mada je i rad sa devojkama iz grupe "Hurricane" imao svoje prednosti.

- Lakše mi je da nastupam sama, ali postoje i segmenti kada mi je teže. Odlično smo sve tri podnosile pritisak - ističe mlada pevačica.

Turcizmi za edukaciju mladih

Vučićeva je poznata kao neko ko u svoje pesme unosi mnoštvo turcizama i arhaizma, a pred našim kamerama objasnila je taj potez.

- Volim da ubacujem termine koji se ranije nisu čuli u pesmama. Mnogo ljudi nije znalo šta znači "đerdan", pa, eto, edukujem mladež - zaključuje pevačica.

Sanja Vučić otkrila je kako je nastao njen čuveni hit "Omađijan", a sve prisutne je šokirala priznanjem da je pesma namenjena ženi, a ne muškarcu.

Pogledajte u snimku ispod teksta:

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE