Radio BalkanFox

Aleksandar Milić Mili bi vratio Jelenu Karleušu u Zvezde Granda

MILI HOĆE DA VRATI KARLEUŠU U "ZVEZDE GRANDA"? Producent ŠOKIRAO, kako bi CECA reagovala?

Aleksandar Milić Mili, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Već ustaljena ekipa „Zvezda Granda“, sjajno fukcioniše već duži vremenski period, a sada je Mili otkrio koga bi vratio u žiri da on donosi tu odluku.

Producent kaže da je pravo zahuktavanje u šou tek kreće i da je su do sada pratili početak koji je uglavnom mirniji od onoga što sledi u nastavku sezone.

– Bilo je mirnije malo, mislim da će sada biti interesantnije jer sada mentori počinju da rade i taj period je najzanimljiviji, ali i ovaj način odabira je bio dobar- kaže Mili.

Iako sve svoje kolege podjednako poštuje i ne bi želeo da ih menja, javnost je zanimalo koga bi vratio u žiri da ima moć odluke pod uslovom da niko od trenutnih članova ne napusti šou.

Jelena Karleuša je bila odlična, Zorica Brunclik je bila fenomenalna, Aca Lukas je sjajan za šou, oni su ostavili najveći pečat- iskren je Mili koji kaže da u okršaje uvek ulazi iz istog razloga.

Mili bi vratio Karleušu u Zvezde Granda
Mili bi vratio Karleušu u Zvezde Grandafoto: Instagram printscreen/karleusastar

Ulazio bih u okršaj sa svakim ko nema dovoljno argumenta za svoju odluku- tvrdi on i objašnjava da ne postoji jedan član sa kojim se najviše svađa.

Meni su svi podjednaki. Mislim da je to jedino što je normalno da mi budemo homogeni u svim različitostima- zaključio je Mili.

Bonus video:


00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

(Espreso/Grand)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE