Radio BalkanFox

Marijana Zonjić progovorila o ocu i njegovom protivljenju da se ona bavi pevanjem

Aleksandra Veljković

|

Nekadašnja zadrugarka i pevačica Marijana Zonjić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, obelodanila da na samom početku karijere nije imala podršku oca kada je reč o poslu kojim se bavi.

Marijana Zonjić (Foto: Screenshot TV Hype)
Marijana Zonjić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot




– Moj tata je saznao da se ja bavim pevanjem kada se njegov kolega pojavio na mojoj svirki. Nakon toga ga je pozvao i rekao mu: „Nisam znao da ti se ćerka bavi pevanjem“. On mu je šokirano odgovorio: „Molim?! Moja ćerka?!“. Odmah je poslao inspekciju u lokal u kom sam pevala i vratili su me kući – prisetila se Marijana za TV Hype.

Marijana Zonjić (Foto: Screenshot TV Red)
Marijana Zonjić (Foto: Screenshot TV Red)

– Kod kuće smo popričali i ja sam mu uporno ponavljala da želim time da se bavim, a on da je sramota da završim u kafani i bavim se pevanjem kada sam već završila sve škole koje sam završila. Rekao mi je da moram da biram šta ću da radim od svog života, a ja sam odabrala da se borim za ono što volim – dodala je Zonjićeva.

Marijana Zonjić (Foto: Screenshot TV Pink)
Marijana Zonjić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Na kraju mi je oprostio. Saznala sam naposletku da se i on, kada je bio u godinama u kojima sam i ja počinjala da se bavim pevanjem, imao svoj bend. Dao mi je svesku sa pesmama koje je pisao u to doba. Nisam mogla da zamislim njega, ozbiljnog čoveka, da je imao svoj rok bend – zaključila je uz osmeh nekadašnja zadrugarka.

Marijana Zonjić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Marijana Zonjić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Inače, Marijana Zonjić se, sa druge strane, nedavno častila automobilom od 40.000 evra, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “ODAKLE NJOJ PARE?“ Marijana Zonjić pazarila automobil od 40.000 evra, oglasila se Dalila Dragojević




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE