Radio BalkanFox

Nikolina Pišek podijelila fotku s plaže, a fanovi je hvale: ‘Tako zgodna se možeš kupati i u prosincu’

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek (50) na Instagramu je objavila fotografiju s jedne zadarske plaže i dala do znanja da se još ne želi oprostiti od ljeta. 

– Tko kaže da je ljeto gotovo? Možda se i u more bacim – napisala je voditeljica u opisu fotografije i pozvala pratitelje da ostanu u tijeku pa prvi vide je li se okupala.

U komentarima su hvalili njezinu vitku liniju koju je pokazala u bikiniju.

‘Tako zgodna možeš se kupati i u prosincu’, ‘Najseksepilnija ženo Balkana’, ‘Senzualna žena’ – pisali su joj obožavatelji, ali bilo je i onih koji su je kritizirali.

– Zašto si toliko mršava? Jedi malo, nabaci koji kilogram. Izgledat ćeš još mlađe – napisao je jedan pratitelj.

Zagreb: Televizijska voditeljica Nikolina Pišek

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Inače, putem Instagram storyja, Nikolina je nedavno odgovarala na pitanja koja je dobila od pratitelja, a tu je otkrila i svoju prehranu i kako jede.

– Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća – napisala je Nikolina i otkrila da nije pušač, ali u dobrom društvu zna ‘zapaliti’.

Svoju liniju održava dugogodišnjim vježbanjem koje se u posljednje vrijeme pomalo zanemarila.

Foto: Instagram/Rex/Guliver Image/Pixsell

– Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge… Ali sada se vraćam u rutinu – odgovorila je voditeljica.

Jednoj pratiteljici je trebao savjet oko gubljenja kilograma, a Nikolina je rado odgovorila.

–  Ajoooooj. Staviti lokot na frižider. Ukinuti ugljikohidrate. Meni pomaže intermittent fasting – da se u danu jede unutar 6 do 8 h, ostalo se posti. Dosta tekućine da pokrene limfu – poručila je voditeljica.

Foto: Branimir Kralj

Naravno da je među pitanjima bilo i komplimenata na račun izgleda, a Nikolina je otkrila da od srednje škole ima sličnu kilažu.

– Ovo su moje kontrolne traperice iz srednje škole. Dok u njih stanem, sve je ok. Ne važem se – napisala je tada.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE