Radio BalkanFox

Džejla Ramović kao boginja! Na Prijinom koncertu izvela Merlinovu pesmu, od njene lepote publika ne trepće

Muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras je ugostila mladu pevačicu Džejlu Ramović na svom trećem koncertu u Sarajevu.

Publika u Zetri je zanemela kada se Džejla pojavila na bini u elegantnoj, crnoj haljini, koja savršeno ističe njenu figuru.

Džejla je još jednom pokazala šta znači biti dama pa je svojim manirima, ali i čarobnim glasom, napravila spektakl u hali, kada je izvela pesme „Ružica si bila“ i „Bosnom behar probeharao“.

– Ja bih vas zamolila za najveći aplauz za moju dragu Džejlu Ramović. Draga moja, hvala ti što si došla večeras. Svi znaju da je meni uvek talenat na prvom mestu, a ti imaš neverovatan talenat i znaš koliko volim i podržavam ono što radiš – rekla je Aleksandra pa dodala:

– Kao što sam malopre rekla Mirzi, isto ću reći za tebe. Neverovatan talenat i sigurno ćeš trajati i trajati jer si posebna – poručila je Prijovićeva, a zatim se obratila i Džejla,

– Dobro veče dragi ljudi, pre svega da vam se obratim i da se zahvalim Aleksandri na ovoj prilici. Stvarno mi je čast što sam tu večeras sa vama i što sam imala priliku da budem trio ove Aleksandrine priče – rekla je Ramovićeva, pa zapevala.

Kako je to zvučalo, poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE