Radio BalkanFox

Heidi Klum sprema novi kostim za Noć vještica, pozirala gola na kauču pa najavila dolazak oluje

Manekenka i glumica Heidi Klum (50) najveća je senzacija Noći vještica. Mnogi je smatraju ‘kraljicom Halloweena’, a razlog tomu su najneobičniji kostimi s kojima šokira iz godine u godinu, a sada je najavila novo izdanje.

Podijelila je fotografiju na kojoj potpuno gola, rukama prekrivenim grudima, leži na čupavom ružičastom kauču. Iznad nje se nalazi slika s prikazom dvije osobe u strastvenom odnosu

– Zatišje pred oluju. Još samo tri dana do Heidinog Halloweena. Moj moto za ovogodišnju Noć vještica je ‘napravi velikim ili idi kući’ – napisala je u opisu fotografije i zaintrigirala svoje obožavatelje.

Heidi Klum's 21st Annual Halloween Party presented by Now Screaming x Prime Video and Baileys Irish Cream Liqueur at Sake No Hana at Moxy Lower East Side, New York, USA - 31 Oct 2022

Foto: Profimedia/dpa/Pixsell

Heidi, sad već tradicionalno, iznenađuje svojim realnim i detaljnim kostimima. Prošle godine je bila maskirana u kišnu glistu i odnijela nagradu za najbolji kostim. Prije tog je bila vanzemaljac, leptir, vatromet, a preostaje za vidjeti čime će šokirati svijet ove godine.

Heidi Klum dresses in her Halloween costume, Amazon store, New York, USA - 31 Oct 2019

Foto: Profimedia/dpa/Pixsell




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE