Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR Kritičan novčani period za Škorpije, Raku veza na klimavim nogama, Strelcu varira pritisak


OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati veće brige kada je u pitanju vaše poslovno polje. Možete da očekujete da će vam sve ići po planu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas odvede do ljubavne veze koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama je dosta nekih novih promena.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom vam prija i spremni ste da se više posvetite fizičkoj aktivnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti posvećeni redovnim treninzima.

BIK

POSAO: Saradnja sa inostranstvom vam može doneti priliku da dođete do dosta bolje poslovne i finansijske situacije. Potrudite se da na ovom polju ostvarite povoljnije stanje.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom u značajnoj meri popravite odnos. Možete da se nadate lepim zajedničkim trenucima i nežnostima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu kao i prekomeran unos šećera. Potrudite se maksimalno da se više posvetite zdravijem načinu ishrane kako biste bili zdraviji i u boljoj formi.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da niste preterano posvećeni svojim obavezama i da vam je potrebno više slobodnog vremena da malo predahnete. Iskoristite današnji dan za to.

LJUBAV: Nije vam lako da otvoreno pokažete kako se osećate prema osobi do koje vam je stalo. Moguće je da često imate neke nedoumice u vezi vašeg odnosa sa njom.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Posetite lekara kako biste uspeli da rešite poteškoće na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi.

RAK

POSAO: Tačno znate šta želite na poslovnom planu ali vam problem predstavlja jedna osoba koja to na neki način koči. Moguće je da ćete na polju posla imati dosta stresa u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom nemate dobar odnos i da sve češće razmišljate o prekidu veze ili braka. Očekuje vas period u kojem nećete biti preterano zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzročnik problema sa zdravljem kod vas. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega što vas zanima.

LAV

POSAO: Imate mnogo obaveza na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete tokom celog dana biti zauzeti. Važno je da napravite dobru organizaciju obaveza i da se posvetite tome.

LJUBAV: Ne dopada vam se lice koje je vaš partner pokazao i niste sigurni da li treba da ostanete u toj vezi ali dajete sebi vreme da odlučite. Niste sada spremni za konkretne poteze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako bi vam zdravlje bilo bolje. Potrudite se da povedete više računa o sebi i svom zdravlju u narednom periodu. Posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Nema razloga da brinete za poslovnu situaciju jer su sve prilike na vašoj strani. Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je ovo polje u pitanju. Sudbina vam je naklonjena.

LJUBAV: Dolazi vam prilika za flert sa osobom koju ste nedavno upoznali. Pred vama je šansa da dođete do nove veze. Spremni ste da se ponovo zaljubite i da uđete u nov emotivni odnos.

ZDRAVLJE: Stvarajte zdravije navike kako biste imali bolju i stabilniju situaciju na ovom polju. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu rešiti neke tegobe iz prošlosti.

VAGA

POSAO: Lako možete da utičete na donošenje novih poslovnih odluka. Unosite povoljne promene u svoje radno okruženje. Potrudite se da uvek budete ažurni i vredni.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak veze. Ako imate partnera očekuju vas manje nesuglasice sa njim. Važno je da se maksimalno posvetite ostvarenju boljeg odnosa.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima kod vas u narednom periodu. Bićete podložni tegobama poput učestalog kašlja. Pazite da ne dođe do bronhitisa ili upale pluća.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas manje promene kada je u pitanju posao, moguće je da nećete duže vreme biti na istom radnom mestu. Pred vama je turbulentan period u kojem će biti tenzija.

LJUBAV: Dobro se osećate pored vašeg partnera i zadovoljni ste odnosom koji imate. Pred vama je povoljan dan kada je u pitanju vaše polje emocija, uživate u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju u narednom periodu, pa je zato važno da budete jako oprezni. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate razne zdravstvene tegobe.

STRELAC

POSAO: Imate jako dobru intuiciju pa je važno da slušate svoj unutrašnji glas pri donošenju novih poslovnih odluka. Posvetite se svom poslu i imaćete dobre rezultate danas.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da će vaša veza u budućnosti napredovati. Spremni ste da napravite korak dalje kako bi učvrstili odnos.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak kod vas ili problemi koji se tiču malaksalosti, nesvestice, vrtoglavice i sličnih stanja. Pred vama je nepovoljan period kada je u pitanju zdravlje.

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za novu poslovnu saradnju. Potrudite se da generalno sada ne planirate neke nove poslove jer bi sve moglo da vam krene po zlu na neki način.

LJUBAV: Pitanje je da li ste krenuli pravim putem sa voljenom osobom. Često oboje imate veće nedoumice i niste spremni da pokrenete teme vezane za zajedničku budućnost i nove odluke.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas u narednom periodu. Pred vama je nepovoljna faza u kojoj ćete biti skloni novim zdravstvenim problemima.

VODOLIJA

POSAO: Na putovanju ćete imati neke komplikacije, pa bi za sada bilo bolje da ne planirate neke dalje destinacije. Potrudite se da važne poslove ipak obavljate samostalno u lokalu.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i smatrate da tako nešto vi niste zaslužili. Važno je da pokušate da otvoreno porazgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Dolazi vam faza koja bi mogla da vam donese brojne probleme i poteškoće na ovom polju.

RIBE

POSAO: Pazite na svoje troškove jer biste mogli da imate veće probleme na poslu ako ne budete pazili. Moguće je da ćete ući u neki nedozvoljeni minus ili da ćete imati neku veću štetu.

LJUBAV: Imate utisak da gubite stabilnost u braku i da je sve poljuljano. Razmislite da li ste i sami doprineli takvoj situaciji na ljubavnom polju. Važno je da preuzmete odgovornost.

ZDRAVLJE: Problemi sa hormonima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Posetite lekara kako biste se sa njim posavetovali oko toga da li vam je potreban bilo kakav vid terapije.

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE