Radio BalkanFox

Čuvena Fibi iz „Prijatelja“ će usvojiti Metjuovog psa: Glumac ga je obožavao, čak je vodio i njegov Instagram

Lisa Kudrow

Foto: Lisa O’Connor / Zuma Press / Profimedia, Printskrin: Instagram/mattyperry

Matthew Perry, Metju Peri

Metju Peri/Foto: / IPA / IPA / Profimedia

Glumac Metju Peri tragično je izgubio život nakon što se utopio u đakuziju, a njegovi prijatelji i kolege sa kojima je sarađivao u seriji „Prijatelji“, postupcima pokazuju koliko im je značio.

Osvanula je informacija da će njegova koleginica Lisa Kudrou usvojiti kućnog ljubimca kojeg je Peri obožavao, prenosi Dejli Mejl.

Peri je imao predivnog psa, kojeg je kupio pre tri godine i nazvao ga Alfred.

Koliko mu je značio pokazuje i činjenica da mu je glumac otvorio Instagram profil na kojem je svima pokazivao koliko fantastičan život vodi.

Metjuove kolege iz serije nisu se oglašavali sve do sada, kada su se zajedno obratili o tragičnom gubitku koji ih je potpuno slomio.

Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta – naveli su glavni glumci iz „Prijatelja“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE