Radio BalkanFox

Kortni Kardašijan iskopirala Kim Kardašijan

Kako se danas u Americi proslavlja „Noć veštica“, tako su mnoge poznate ličnosti već na svojim društvenim mrežama podelili svoje kostime. I dok svi čekaju da vide šta će uraditi Hajdi Klum, koja zovu „kraljicom kostima“, Kortni Kardašijan je neko o kome svi pričaju.

Ona je, naime, inspiraciju za svoj kostim pronašla u mlađoj sestri Kim Kardašijan. Naime, kada se Kim prvi put pojavila na čuvenoj MET Gali 2013. godine, ona je bila u poodmakloj trudnoći. 

Nosila je tada cvetnu haljinu sa izraženim šlicem, crveni karmin, a kosu vezala u nizak rep. Kako je sada Kortni u poodmakloj trudnoći, sestra joj je poslužila kao inspiracija za „Noć veštica“.

Ono što je mnoge oduševilo jeste koliko njih dve čak identično izgledaju, do te mere da ih mnogi i ne razlikuju.

„Ovo je neverovatno, identične su“, „Ljudi, ovo je kostim veka“, „Kortni još jednom pokazala da je kraljica“, „Je l’ joj Kim pozajmila haljinu ili je šila novu?“ – bili su samo neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Kortni i Kim su već mesecima u lošim odnosima. Sve je počelo kada je Kim pristala da bude kreativni direktor revije za brend „Dolče i Gabana“, što joj je Kortni zamerila, jer je ona samo nekoliko meseci ranije sarađivala sa čuvenim dvojcem na svom venčanju.

Profimedia

Kim i Kortni Kardašijan

Na kraju prethodne i na početku nove sezone „Kardašijanovih“, sestre su i dalje bile u svađi, čak je Kortni nazvala Kim „vešticom“. Međutim, čini se da tenzija među njima pomalo popušta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE