Radio BalkanFox

Zejna Murkić o nepristojnim ponudama na estradi

Zejna Murkić, pojavila se na promociji albuma svoje koleginice Sanje Vučić, a potom je govorila, između ostalog i o nepristojnim ponudama na estradi.

Pevačica je za ovu priliku odabrala crni sako sa ljubičastim detaljima i nesvakidašnjim cipelama.

ATA Images/A.A.

Zejna Murkić

 

– Tako mi je došlo večeras da se obučem, ne znam ni ja… Uvek znam šta ću da obučem. Inače, nemam trip od toga ko će šta da mi kaže. Ranije na počecima su mi govorili da moram da nosim dolče gabanu i sličnu firmiranu garderobu, a ja sam htela da izgledam kao Grand pevačica. Ne kažem da je Grand loš, nego je vuklo na neki kič, pre što se oblačilo… Kad sam morala da ispoštujem, ispoštovala sam, ali bilo je i suza tu. Kad me obuku, a meni se ne sviđa, pa ako sebi nisam lepa, onda džaba sve. – rekla nam je Zejna na početku razgovora za 24sedam.

Poznato je da ponekada u Zvedama Granda, članovi žirija kritikuju stajling takmičarki, a Zejna je bila jasna po jednom pitanju.

– Kada su mlade devojke u pitanju, dobro je da im neko kaže jer danas se devojke trude da izgledaju provokativno, vulgarno i neukusno. Savetovala bih devojkama da izgledaju onako kako one žele, ali u skladu sa svojim godinama, jer tako ugrožavaju muzički talenat. Ono što ti vidiš treba da se poklopi sa onim što nosiš unutra. Ne mislim na sve nego na neke – rekla je Murkićeva.

 

Pevačica se dotakla i nepristojnih ponuda koje važe na estradi.

– Nekada su pevačice na udaru toga, da li bi uradile sve za karijeru ili ne. Tako da, ti ćeš normalno dobiti ponudu ili neke insinuacije na taj način, i da ljudi čekaju da li ćeš da se upecaš ili ne. Nisam nikad bila ta jer ne znam da radim stvari koje nisu od srca, ne umem da budem fol. Bila bih nekada i najgora po nekom pitanju ako to želim, a ne zbog toga što će to da utiče na moju karijeru. Devojke moraju da znaju ko su i šta su, kao i da rade na svom karakteru i čuvaju svoju čast ukoliko žele da budu superzvezde – ispričala je Murkićeva.

Šta je još Zejna rekla o prijateljstvu na estradi i novim pesmama, pogledajte u videu koji je u okviru teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE