Radio BalkanFox

Dženifer Aniston o zavisnosti Metjua Perija

Posebna veza spajala je Dženifer Aniston i Metjua Perija koji su bili prijatelji i u seriji „Prijatelji“ i van kamera. Ona je govorila o njegovoj zavisnosti, za koju se i on sam oglasio javno. 

Gostovala je kod Dajane Sojer u čijoj emisiji se Čendler Bing pojavio pre godinu dana i izrazio zahvalnost Rejčel Grin.

– Nismo znali. Mi, znate, nismo bili pripremljeni, nismo bili pripremljeni da se nosimo s tim. Znate, niko se nikada nije bavio time i, znate, ta pomisao da ga čak možete i izgubiti – rekla je kroz plač Dženifer Aniston.

– Ima težak put, ali dobro je – pričala je kroz suze. Bilo je to više nego emotivno gostovanje Dženifer Aniston.

Metju Peri rekao je prošle godine u intervjuu sa Dajanom Sojer da mu je Dženifer Aniston ostala verna prijateljica tokom uspona i padova njegove borbe sa zavisnošću od droge i alkohola.

– Ona je bila ta koja je najviše pružila ruku. Znate, stvarno sam joj zahvalan na tome – rekao je Metju Peri u oktobru 2022. godine. Glumac je otkrio i da se Dženifer Aniston prva suočila sa njim tokom snimanja „Prijatelja“, kada je njegova zavisnost postala očigledna ostalim članovima glumačke ekipe.

– Dženifer je rekla: „Znamo da piješ“ – podstakla je temu Dajana Sojer.

– Da, zamislite kako je to bio zastrašujući trenutak. Trebalo je da budem na vrhuncu popularnosti, ali sam se zapravo nalazio u mračnoj sobi sastajući se samo sa dilerima droge i bio potpuno sam. Nisam znao kako da prestanem. Da je policija došla do moje kuće i rekla: „Ako večeras piješ, odvešćemo te u zatvor“, počeo bih da se parkiram. Ne bih mogao da prestanem jer su bolest i zavisnost progresivni. Dakle, postaje sve gore i gore kako stariš – rekao je 2022. za People.

Peri se trudio da sakrije od kolega znakove zavisnosti, ali svi su znali sa čime se bori i dali su sve od sebe kako bi ga podržali.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE