Radio BalkanFox

Milica Jokić i Mirče Radulović će pevati na žurki u Zadruzi 7 Eliti u utorak uveče

Produkcija televizije Pink spremila je specijalno iznenađenje u utorak za učesnike „Zadruge 7 Elite“.

Zadruga 7 Elita (Foto: Screenshot TV Pink)
Zadruga 7 Elita (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot




Naime, za provod na žurki koja je rezervisana za utorak veče biti zaduženi ni manje ni više nego suprug voditeljke Ane Radulović, Mirče Radulović i snajka Ivice Dačića, Milica Jokić.

Jokićeva je postala prava senzacija svojim učešćem u poznatim takmičenjima poput „Pinkovih zvezda“ i „Zvezda Granda“. Ona je pokazala neverovatan talenat i stigla do samog finala u oba takmičenja.

Milica Jokić (Foto: Ringier/Jovan Ilić)
Milica Jokić (Foto: Ringier/Jovan Ilić)

Mirče Radulović je takođe osvojio srca publike svojim učešćem u „Zvezdama Granda“, gde je zauzeo četvrto mesto, a publika ga takođe zna i kao supruga voditeljke „Elite“ Ane Radulović.

Podsećanja radi, voditeljka „Zadruga – Elite 7“, Ana Radulović, kupila je nedavno novi džip od 50.000 evra. Mnogi su se zapitali kako je uspela da kupi toliko skup automobil, a ona je sve javno otkrila:

Ana i Mirče Radulović (Foto: Ringier/Dejan Briza)
Ana i Mirče Radulović (Foto: Ringier/Dejan Briza)

– Prvi put ćete videti duži opis na mom postu, nisam od onih što pričaju da “Instagram nije žvot”, a onda nas na istom uče o životu. Instagram je sastavni deo života svih nas koji ga imamo, i zato hoću ovako javno da kažem da sam u poslednje tri godine ostvarila mnogo svojih snova, a danas je upravo još jedan ostvaren.. I to ne bi imalo ovoliku težinu i ne bih bila ovoliko ponosna i srećna da sam svaki, pa i ovaj ostvarila sama, bez ičije pomoći, a često i bez razumevanja i podrške. Ova bombonica je u mojim rukama i sada definitivno mogu da kažem da živim svoje snove – napisala je Ana.

Milica Jokić je, sa druge strane, nedavno proslavila 22. rođendan, a kako ju je partner iznenadio pogledajte u odvojenom tekstu: SKROMNO, ALI EMOTIVNO! Evo kako je sin Ivice Dačića iznenadio Milicu Jokić za 22. rođendan!




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE