Radio BalkanFox

Vozi traktor i obrađuje zemlju, više se ne farba niti fenira

Bivši fudbaler Nikola Lazetić u braku je sa suprugom Sonjom od 2011. godine.

Nikola i Sonja Lazetić

Foto: Instagram

Nikola i Sonja Lazetić

Oni su se pre izvesnog vremena preselili na Avalu, pošto je završena izgradnja luksuzne vile koju su pravili po svojim željama i potrebama.

Kako pišu domaći mediji, Sonja je nakon odlaska iz prestonice potpuno promenila način života, pa je počela da se bavi i poljoprivredom i obrađuje zemlju, na kojoj je počela da gaji organsko voće i povrće. Njih dvoje su kupili i jedan od najmodernijih traktora koji se može naći na tržištu, a koliko je opčinjena seoskim poslovima, svedoči i činjenica da u prestonicu u poslednje vreme skoro i ne dolazi, te da je sve svoje slobodno vreme posvetila novom hobiju, koji planira da u budućnosti pretvori u pravi biznis.

Sonja se nedavno obratila i svojoj prijateljici na Iksu (nekadašnji Tviter), pa joj je napisala da otkad se preselila na Avalu, više uopšte ne vodi računa o fizičkom izgledu i da je rad na selu iscrpljuje.

Ne farbam se. Već godinu i po dana se ne feniram, jer rad na selu isceljuje i ukovrdžam se za pola sata. Sad furam prirodne lokne, sama se šišam i prava sam divlja žena. I mnogo mi je lepo – napisala je Sonja.

Podsetimo, Lazetićeva je za medije svojevremeno ispričala da Nikola i ona na Avali imaju svoj mir i da u okviru imanja imaju i svoju šumu.

– Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu. Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima, selimo se s Dedinja – rekla je Lazetićeva pre nekog vremena.

Danas, kada su svi radovi gotovi, Sonja i bivši fudbaler maksimalno uživaju u miru i lepoti Avale. Imanje je uokvireno visokom ogradom, a travnjak koji imaju oko kuće veliki je skoro kao fudbalski teren. Tu najviše uživaju ljubimci porodice, dva velika psa rase kane korso. Lazetići su napravili i bazen, džakuzi, roštilj, a enterijer je urađen po najvišim standardima.

(Kurir)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE