Radio BalkanFox

Holivud gori od žurki za Noć veštica


Brojne svetski poznate ličnosti već su izmenjale i nekoliko kostima za Noć veštica. Iako će se glavni parti odviti tek večeras, 31. oktobra, Hejli i Džastin Biber gotovo da su i zaboravili na porodicu Kremenko „u čijoj su se koži najpre našli“. Sada, odlučili su se za nešto malo izazovnije – a to vas čeka u galeriji koja sledi.

 

 

Kim Kardašijan sa ćerkom Nort prerušila se u junakinje iz filma „Clueless“, dok je njena starija sestra Kortni sa suprugom Travisom Barkerom izabrala „Bitlđus, kao ostvarenje u kojem bi se našla“.

 

 

 

 

 

 

Megan Di Stalion, pak, skoknula je do „Alise u zemlji čuda“ kao pričajuće cveće, a Kendal Džener, pošto je izgustirala Merilin Monro, sa sestrom Kajli oživela je likove iz „Batman Forever“ (Sugar & Spice). Lizo, sa druge strane, odala je počast Tini Tarner, kao i Elviri – nije mogla ni ona za jednu da se odluči.

 

 

 

 

Adel se, pak, latila mikrofona kao Mortiša Adams i duga crna kosa, kažu fanovi, odlično joj stoji.

 

 

Inače, u moru žurki koje poznati obilaze, starija Dženerova takođe je jednu bila organizovala u Los Anđelesu. Bila je i te kako posećena, a Megan Foks i Mašingan Keli nikako nisu razočarali pošto su je posetili.

Tajga i Leonardo Dikaprio tako su se bili maskirali da niko nije mogao ni da posumnja da su oni u pitanju. Glumac je, naime, nosi glavu žute gumene patkice preko svog lica, dok se reper prerušio u klovna iz najluđih noćnih mora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE