Radio BalkanFox

Fani i Hierro spojio je posao, a ove su se godine tajno vjenčali u Meksiku: Sada su dobili sina

Bivša sportska novinarka Fani Stipković i Fernando Hierro postali su roditelji malenog dječaka. Sin Fani i bivšeg nogometaša rodio se u meksičkoj Guadalajari, koju par već neko vrijeme zove domom. 

Par je dobio sinčića Nicolás Valentina, kojeg je sportska novinarka u utorak pokazala svojim pratiteljima na Instagramu. 

Foto: Instagram

Fani i Hierro vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, potvrdila je Gloria u rujnu. Fani je na vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša zablistala u vjenčanici Vere Wang iz zagrebačkog butika Le Concept Aleksandre Dojčinović

Fernando & Fani

Foto: Judith Castro

– Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu – otkrila je Fani za Gloriju. 

Foto: Instagram screenshot

Kuma joj je bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, a Fernandov kum Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, poznatijeg kao Chivas. 

– Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku – dok čekamo bebu. Toga dana bila sam mirna i sigurna u sebe, kao i Fernando. Planirali smo se vjenčati negdje oko tog datuma pa nije bilo ludila i nervoze – rekla je Fani. 

Foto: Instagram/Rex/Guliver Image/Pixsell

Fani je otkrila još kako je sklapanje braka doživjela vrlo emotivno. Svirao im je violončelist, a večerali su meksičke specijalitete i pili španjolsko vino i šampanjac. 

Inače, Fani je s Hierrom još od 2019., a zajedno su se uselili tijekom pandemije. Spojio ih je posao, odnosno ljubav prema sportu. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE