Radio BalkanFox

Zoi Kravic i Čening Tejtum su vereni

Naslednica Lise Bonet i Lenija Kravica, Zoi Kravic, navodno je rešila da „stane na ludi kamen“ s izabranikom Čeningom Tejtumom, s kojim je u vezi oko dve godine. Par je, naime, fotografisan u povratku s jedne žurke organizovane u susret Noći veštica, a s ruke umetnice tada je zasijao prsten za koji mnogi veruju da je upravo verenički.

Kraj Tejtuma, inače, hodala je ulicom u kostimu Rozmeri Vudhaus iz horora iz ’68. godine, „Rozmarina beba“. Nož koji je nosila u ruci, a u sklopu maske, gotovo da nikoga nije ni zanimao – pored komada nakita koji je imala na istoj.

Nekoliko dobro obaveštenih izvora potvrdilo je glasine za „People“ – da je Kravicova pristala da se uda za glumca, koji za sobom ima jedan propali brak sa Dženom Devan. Međutim, oni se još nisu oglašavali akonto priče.

Zoi Kravic, Profimedia

 

Govoreći o ljubavi s njim, Zoi je protekle godine za „GQ“ izjavila:

– Uvek može da me nasmeje i oboje volimo umetnost i razgovore o tome. Takođe i na temu što radimo šta radimo… Volimo da gledamo filmove i „razbijamo“ ih na komade pričajući o njima. Izazivamo jedno drugo.

Podsetimo, Tejtum iz prethodnog braka ima ćerku Everli. Zoi još nema dece, a ranije, bila je u braku s Karlom od 2019. do 2021. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE