Radio BalkanFox

Heidi Klum se priprema za svoj omiljeni blagdan: ‘Kostim će biti velik i neobičan, jedva čekam…’

Manekenka Heidi Klum (50) poznata je kao kraljica Noći vještica jer svake godine iznova iznenadi svojim kostimom i ugosti ekskluzivnu zabavu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sviđa li vam se kostim ‘crva na udici’ u koji se za Noć vještica prerušila Heidi Klum?


|
Video: KanalRi

Heidina zabava za Noć vještica već je tradicija, organizirala ju je svakog 31. studenog, osim u pandemijskim godinama. Obožavatelji su i ove godine u iščekivanju pratili njezine društvene mreže, a ona je napokon pokazala svoju masku.

Masku je pokazala preko Amazon livea i otkrila kako je izgledao proces šminkanja. Heidina ovogodišnja maska podsjeća na vanzemaljca, a umjesto kose, na glavi joj je crveni til.

Manekenka i dalje drži obožavatelje u iščekivanju, ali je za Today otkrila da će njezin ovogodišnji kostim biti ‘velik, šaren i neobičan’. 

Heidi Klum's 21st Annual Halloween Party presented by Now Screaming x Prime Video and Baileys Irish Cream Liqueur at Sake No Hana at Moxy Lower East Side, New York, USA - 31 Oct 2022

Foto: Profimedia/dpa/Pixsell

Prisjetimo se, Heidi je prošle godine nasmijala sve kada se obukla u velikog crva. U nekoliko navrata je rekla da joj je Noć vještica omiljeni blagdan, a isto je napisala i jutros na svom Instagramu. 

– Sretna Noć vještica svima. Moj najdraži blagdan. Vrijeme je za spremanje, jedva čekam da vidite… – napisala je Heidi. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE