Radio BalkanFox

Život na vagi, Klanovi su presudili Leonardu: ‘Nisam dao sve od sebe, ali sam se ipak nadao boljem rezultatu’

Prva je na vaganje došla Nina i komentirala da ju je zasmetalo što tim nije prihvatio da u izazovu bude na pramcu čamca pa se osjećala kao da ne vjeruju u njezine sposobnosti. ‘U nekim odlukama ipak dominira muški ego’, dodala je i objasnila kako se s vremenom naučila na mušku dominaciju u timu u ‘Životu na vagi’.

Prošli put imala je 117,2 kilograma, izgubila je 2 kilograma, što je 1,7% tjelesne mase. Juru su cijeli ciklus boljela leđa, no nije odustajao. Pričao je o tome kako je donedavno krivio sve druge za svoje kilograme, no da je ovdje shvatio da je krivac isključivo on te da se oduvijek imao potrebu dokazivati ocu i da zato uvijek voli biti u pravu.

Foto: RTL

Na posljednjem vaganju Jure je imao 126,7 kilograma, sad je izgubio 2,1 kilogram, što je 1,7% tjelesne mase. Marie je otkrila kako se ponekad osjeća usamljeno u svom timu i da joj jako nedostaju najmiliji pa da bi se voljela barem čuti s njima. Prošli put Marie je imala 107 kilograma, a sada je izgubila 1,3 kilograma, što je 1,2% tjelesne mase.

Foto: RTL

Šepić je zaključio kako se dosta promijenio u showu te da je napokon shvatio kako tu nije došao samo smršavjeti nego promijeniti sebe i da trenutačno uživa u tom procesu. Na posljednjem vaganju Mislav je imao 153,2 kilograma, sad je izgubio 2,6 kilograma, što je 1,7% tjelesne mase.

Leu je ovo bio najgori ciklus jer su ga mučili leđa, raspoloženje, nije ima volje ni za što, a Edo smatra kako je to normalno jer su već toliko dugo u izolaciji i svi im nedostaju. Prošli put imao je 162,6 kilograma, sad je izgubio 2,5 kilograma, što je 1,5% tjelesne mase.

Foto: RTL

– Znam da nisam dao sve od sebe, ali sam se nadao da će rezultat biti malkice bolji – rekao je.

Foto: RTL

I Martin je komentirao kako im je prošli ciklus bio jako izazovan, pogotovo Kruni kojem je bilo loše na treningu, a još jednom je ponovio kako mu je drago što je Ljube dobila imunitet te da je kalkulirao da se to ostvari. Zadovoljan je svojim timom i vjeruje da su ga dobro prihvatili. Prošli put Martin je imao 143,7 kilograma, izgubio je 2,3 kilograma, što je 1,6% tjelesne mase.

Pero se odmah pohvalio da može spojiti ruke na leđima, što nije mogao jedno 20-ak godina, te dodao kako je situacija u plavom timu jako dobra. Otkrio je kako je njemu najvažnije da bude konstantan u gubljenju kilograma i da se pritom ne ozlijedi.

Foto: RTL

Na posljednjem vaganju imao je 156,3 kilograma, sad je izgubio 3,1 kilogram, što je 2% tjelesne mase.

Foto: RTL

Kruno je otkrio da je želio napustiti show samo zbog financijske situacije, a Marijana mu je naglasila da si pobjedom u ‘Životu na vagi’ može riješiti upravo taj problem. Prisjetio se i djeda koji mu je, kako je rekao, bio sve. Prošli put imao je 181 kilogram, sad je izgubio 4,7 kilograma, što je 2,6% tjelesne mase.

– Kruno će sad samo prema gore – rekla je ponosno Mirna.

Foto: RTL

Ljube je došla mirna na vaganje jer joj je suprug poklonio imunitet. Na posljednjem vaganju imala je 175,6 kilograma, sad je izgubila 1,6 kilograma, što je 0,9% tjelesne mase.

– Zabrinjavajuće, jer to ne korelira s njezinim trudom, angažmanom, otvorenošću… Ne znam – rekao je Edo, a Goran dodao:

– Da je po njezinu trudu, dosad bi skinula 30 kilograma. Jednostavno ne ide i za nju je ta borba puno teža.

Foto: RTL

Vlašiću je zacijelilo rame, a Goran je komentirao kako je na treninzima ipak mogao dati više. Rekao je i da se boji vage jer misli da ga doživljavaju najslabijom karikom u timu. Posljednji put imao je 190,6, sad je izgubio 4 kilograma, što je 2,1% tjelesne mase. Goran je priznao da je malo pao motivacijski, ali i da se isplakao pa mu je sad lakše.

Foto: RTL

Prošli put imao je 134,6 kilograma, sad je izgubio 1,9 kilograma, što je 1,4% tjelesne mase.

– Ovo je veliki alarm koji se upalio u Goranovu slučaju, a kad je kapetanu riječ, to samo govori da mu treba odmor – rekao je Edo.

Posljednji trening prije vaganja Silvija se slomila jer joj se svega nakupilo pa se naposljetku i rasplakala te s Marijanom podijelila koliko joj znači vjera. ‘Puno puta u životu mi je pomogla vjera; i kad sam otišla studirati, bila sama…’, rekla je Silvija koja je na posljednjem vaganju imala 112,7 kilograma, sada je izgubila 1,6 kilograma, što je 1,4% tjelesne mase.

Foto: RTL

Za kraj je ostala Dajana kojoj je trenutno previše svega; treninga, ljudi, podražaja…, ali ipak, osjeća se dobro u ‘Životu na vagi’ i sve joj se više sviđa taj proces. ‘Među plavcima se osjećam dobro iako dečki vole biti glavni’, dodala je kroz smijeh i objasnila da je u njihovu timu mišljenje žena važno, ali da nisu uključene u sve odluke.

Foto: RTL

Prošli put imala je 159,7 kilograma, izgubila je 5,4 kilograma, što je 3,4% tjelesne mase.

Foto: RTL

– Napokon! Prvi put sam iznad žute linije i jako sam ponosna na sebe – rekla je Dajana.

Na prošlo vaganje plavi tim došao je s 991,6 kilograma, sada su na vaganju imali 970,7 kilograma – izgubili su 20,9 kilograma, što je 2,1% tjelesne mase. Osvojili su dva kilograma prednosti u velikom izazovu, dakle, izgubili su 22,9 kilograma, što je 2,3% tjelesne mase. Crveni su na prošlom vaganju imali 929,3 kilograma, sad su izgubili 14,2 kilograma, što je 1,5% tjelesne mase.

U crvenom timu ispod žute linije našli su se Šepić, Leo, Goran i Silvija. Leonardo je napisao Silviju jer je imala najlošiji rezultat.

Vlašić se odlučio za Leonarda jer smatra kako su ih Goran i Silvija uvijek spašavali, a sa Šepićem je u boljim odnosima.

Šepić je također napisao Leonarda i složio se s Vlašićem, Silvija se isto odlučila za Lea zato što nije fokusiran, baš kako i Ljube koja je rekla kako Goran i Silvija drže tim u konstanti a da se Šepić probudio dok je kapetan Goran iz sličnih razloga napisao Lea.

Foto: RTL

– Nema logike da Goran piše Ljube ili ona njega, Vlašić da piše Silviju ili ona njega. Normalno da se ta dva para najlakše dogovore da jedni druge štite – komentirao je Pero.

– Nisam zaslužio ispasti zbog jednog lošeg rezultata, ali znaju da su izbacili možda najjaču kariku – rekao je Leo. U ‘Život na vagi’ došao je s 188,3 kilograma, sad ima 160,1 kilogram – skinuo je 28,2 kilograma, odnosno, 15% tjelesne mase.

Foto: RTL

– Našao sam sebe ovdje, naučio jesti, trenirati, upoznao 15 prekrasnih ljudi. Hvala vam na svemu. Da nije vas, ne bih dosta toga naučio i falit ćete mi – rekao je Leo i nastavio:

– Plave je više pogodio odlazak od crvenih. Više sam bio povezan s Jurom, Martinom, Ninom, Dajanom i Macom nego s ostatkom crvenih.

Foto: RTL

Jure je kroz suze pričao kako je Leo jedna od prvih osoba s kojima se povezao u kući i da mu je postao prijatelj. Iza natjecatelja je uistinu emotivan ciklus, a sad ih je Marijana zamolila da na početku novog napišu jednu želju koju imaju u ‘Životu na vagi’, neku za koju znaju da im produkcija može ostvariti. Plavci su komentirali da ne razumiju odluku crvenog tima.

Foto: RTL

– Živjeli smo u istoj kući, vidjeli koliko se Leo zalagao, kakve je rezultate ostvario… dosta nepravedno. Uz Gorana, on je najjača karika crvenog tima i nije mi jasna njihova odluka – rekla je Nina, a Dajana i Pero komentirali su kako su sami sebe zeznuli isto kao kad su izbacili Marselu.

Foto: RTL

– Leo bi im puno pridonosio na vagi, gdje je najbitnije da spriječiš da tvoj tim ide kući – rekla je Dajana, a potom su plavci zaključili da u crvenom timu postoje klanovi, a Leo nije pripadao nijednom.

– Imaju dva para unutar tima, oni su kao klan i sigurno se su zaključili kako ne međusobno neće pisati – rekao je Jure i potom smiju dopustiti da se tako nešto događa u njihovu timu.

– Crveni su ovim izbacivanjem sami sebe pokopali – zaključila je Nina.

Foto: rtl

Kad su crveni stigli pred kuću, ugledali su televizor na kojem je pisalo – upali me! Pozvali su plavce i kad su upalili televizor, ugledali su svoje trenere koji su im objasnili da su sljedeći ciklus sami.

Foto: RTL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE