Radio BalkanFox

Ja se ne stidim toga!“ Aleksandra o dečku zbog kog je prošla agoniju: „Bio je predivan na početku, a onda…

Aleksandra Mladenović

Foto: Printskrin Pink tv

Nakon burnog perioda i agonije sa bivšim partnerom, pevačica Aleksandra Mladenović se večeras pojavila u emisiji „Ami G šou“.

Ona je uživo u programu otkrila kako se sada oseća i da li je konačno završila toksičnu vezu sa partnerom.

Sve ste pročitali, žao mi je što se tako desilo, meni je to jako teška tema. Meni ovi skandali ne trebaju, ja drugačije gradim karijeru. On je prema meni bio predivan u početku, a to se naprasno desilo, i nije bilo onako kako je izgledalo. Nismo se on i ja upoznali na društvenim mrežama, dugo smo se viđali, dopisivali. Svaka devojka je pala na njegove manire i ja se ne stidim toga. Ovo što mi se desilo može svima da se desi, mada sam definitivno završila sa momcima na neko vreme, treba mi vremena da vratim poverenje u muškarce – rekla je pevačica i dodala…

– Molim devojke da idu polako, svako može da se folira neko vreme. Treba vremena da mi se sve slegne. Ne želim da pričam više o tome, još uvek nisam dobro. Meni je ovo odmoglo u karijeri, jesmo on i ja kliknuli, ali nisam znala da on ima takve probleme, nismo u kontaktu, niti ćemo biti – objasnila je Aleksandra Mladenović u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE