Radio BalkanFox

OGROMNA TUGA – Preminuo glumac (50), porodica skrhana bolom

Foto: YouTube/ABC7

Saopštili tužne vesti.

Glumac, Tajler Kristofer umro je u 50. godini, piše Dailymail.

Najpoznatiji je po ulogama u „General Hospital“ i „Days of Our Lives“, koje su mu donele pet nominacija za nagradu Daytime Emmy.

– S velikom tugom objavljumemo vest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu – napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u „Opštoj bolnici“.

Tužnu vest objavio je i Moris Benard na Instagramu, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vernim obožavaocima.

- Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali - poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti.

Tajler Kristofer

Foto: YouTube/ABC7

- Borio se sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom. Više smo nego skrhani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca - napisao je.

Kristofer Tajler glumio je 1996. do 2016. Nikolasa Kasedina u "General Hospital", dok je do 2018. do 2019. bio član glumačke ekipe "Days of Our Lives".

Od 2002. do 2004. bio je oženjen glumicom i producentkinjom Evom Longorijom Baston.

Glumac Tajler Kristofer bio je od 2008 . do 2021. oženjen bivšom ESPN reporterkom Brijen Pedigo sa kojom je dobio dvoje dece.

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE