Radio BalkanFox

Lisa Kudrou ipak neće usvojiti psa Metjua Perija: Otkriveno šta je sa usvojenim ljubimcem pokojnog glumca

Lisa Kudrow

Foto: Lisa O’Connor / Zuma Press / Profimedia, Printskrin: Instagram/mattyperry

Slavni glumac Metju Peri, umro je u 54. godini. Ta vest slomila je ljude iz celog sveta, a najviše njegove bliske prijatelje i saradnike iz serije „Prijatelji“, koji su mu bili kao porodica.

Kako se pisalo, Lisa Kudrou, koja tumači lik Fibi u legendarnoj seriji, navodno je poželela da usvoji psa kog je Metju pre tri godine uzeo, međutim, kako People izveštava, Peri psa u ovim trenucima nije ni imao.

Uprkos brojnim izveštajima, izvor je za pomenuti portal potvrdio da glumac nije posedovao ljubimca u vreme njegove smrti.

Metju Peri je psa mešanca, po imenu Alfred, delio sa bivšom verenicom, Moli Hurvic. Njih dvoje su počeli da izlaze 2018. godine, verili su se u novembru 2020., a do prekida veze je došlo u junu 2021. godine.

Od njihovog razlaza, Alfreda smo često mogli da vidimo na njenom Instagram profilu, pa se pretpostavlja da će ostati u njenom vlasništvu i dalje.

– Alfred ima tri godine. Mnogo je dosadan, ali je najvoljeniji krompir. Ušao je u moj život tokom mračnog perioda i depresije i pomogao mi je da se od toga udaljim. Takođe, neodoljivo je sladak. Živeli za tebe, Alfrede – napisala je nedavno bivša verenica Metjua Perija u objavi na Instagramu i naglasila „udomi, ne kupuj“.

Inače, preslatkog mešanca Alfreda, Metju i Moli su usvojili, a kada je došao u njihov dom, pružili su mu beskonačnu ljubav.

Koliko je glumcu pas značio pokazuje i činjenica da mu je otvorio Instagram profil na kojem je svima pokazivao koliko fantastičan život vodi.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE