Radio BalkanFox

„Jelena je Editi ponudila pomoć kada sam bila u bolnici“: Indi priznala koliki čovek je Karleuša ispala

Edita Aradinović

Foto: Instagram/editaaradinovic, Nikola Tomić

Pevačica Indira Aradinović Indi prokomentarisala je sukob njene sestre Edite i Jelene Karleuše.

Podsetimo, Edita Aradinović je došla na promociju Karleušinog albuma i tom prilikom je o njoj pričala sve najbolje.

Nekoliko nedelja kasnije, okrenula je „ploču“ i na pitanje o Jeleninim albumima „Alpha“ i „Omega“, rekla je kratko: „Not my cup of tea (Nije moja šoljica čaja, prim. aut.)“.

Karli je to javno prokomentarisala na svom Instagramu.

– Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi… Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije ni bitno šta na primer Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova… Ali taj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova uzeo je maha kao nikada do sada. Razumem ja da se najjači napadaju, ali… Ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca… Umorna sam – napisala je Jelena na Instagramu.

U prepisci koju je Jelena zatim šerovala stoji i informacija da je upravo Karleuša Editi ponudila pomoć kada je njena sestra Indy bila u bolnici, a evo kako je to Indira prokomentarisala.

Ne znam šta bih rekla. To je između njih dve. Edita ima slobodu govora, ja nisam njen PR menadžer. Ja sam njoj sestra. Ne želim da budem deo toga. Ja znam da je Jelena njoj ponudila pomoć kada sam bila u bolnici. To je Jelena, to liči na nju – kaže Indi Aradinović za Informer.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE