Radio BalkanFox

Ljudi šokirani objavama Edite Aradinović: „Da joj bacim magiju, da je patosiram!“

Jelena Karleuša Edita Aradinović

Foto-montaža: Nikola Tomić, TV Pink

Edita Aradinović otvorila je u jeku „sukoba“ sa Jelenom Karleušom društvenu mrežu Iks (bivši Tviter), gde je usledio niz komentara kojima je iznenadila i šokirala ljude.

Ona je počela da se svađa sa svima koji su joj pisali komentare da nije u pravu kada je reč o sukobu sa Jelenom, te da je ispala kontradiktorna pošto je prvo došla na Jeleninu promociju novih albuma u vidu koncerta na Beogradu na vodi, a onda je pre nekoliko dana za medije istakla kako njeni albumi „nisu njena šolja čaja“.

Jelena je na ovu izjavu reagovala rečima da je umorna od sukoba i vraćanja udaraca, a potom je Editi u privatnoj poruci odgovorila da je jedina njena veza sa njom bila onda kada joj je ponudila pomoć za sestru Indi dok je bila u bolnici, te da joj više ni ime ne spomene.

Edita je potom otvorila „Iks“ i krenula sa šok objavama i odgovorima.

Ma, likuša je nebitna, ne bih je spomenula više nikada, nego briše svoje poruke i blokira me. Pa, ja sam dete iz Beograda. Sa ulice. Mi Romi smo nekad jako za*ebani. Da joj bacim magiju, da je patosiram – napisala je Edita.

– Edita je hodajući blam – napisao joj je neko u komentarima.

– Evo živa se potresoh. Tresu mi se ja*a. Nisam vam rekla? Ja sam muško – način je na koji je odgovorila.

– Sve ti je dobro i rekla, praviš se mutava i ideš po promocijama ne bi li skupila koji pregled, bolje da nisi nista ni rekla nego bila kontradiktorna… – novi je komentar koji ju je razbesneo.

– Ajde mrš odavde – nastavila je Edita Aradinović.

Usledio je niz sličnih ili prostijih komentara, a neki su se ticali i toga što je Romkinja, pa je u jednom istakla da se zbog toga nije školovala.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE