Radio BalkanFox

OVAKO SLOBA PEVA PRIJIN HIT! Publiku bacio u TRANS, mole ga da SNIMI DUET sa njom!

OVAKO SLOBA PEVA PRIJIN HIT! Publiku bacio u TRANS, mole ga da SNIMI DUET sa njom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vladimir Lukić

Popularni pevač Sloba Radanović još jednom je oduševio svoje fanove na nastupu i potpuno ih bacio u trans. On je prošle noći nastupao u jednom klubu, gde je iznenadio svoju publiku tako što je otpevao veliki hit svoje koleginice.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Sloba je odlučio da za ženski deo publike otpeva pesmu „Dam Dam Dam“, možda najveći hit sa poslednjeg albuma Aleksandre Prijović.

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

Malo je reći da je oduševio sve. Nizali su se pohvalni komentari. „Sloba sve kida“, „Kakav glas“, „Nema šta ovaj čovek ne može da otpeva“, „Bravo, Slobo“, „Majstor“, „Najbolji“, samo su neki od komentara. Međutim, to nije sve.

Publika koja obožava i Priju i Slobu dobila je želju da popularni pevači snime duetsku pesmu.

 

Inače, muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavlja sa obaranjem rekorda kada je u pitanju njena turneja „Od istoka do zapada“, te je zbog nenormalno velikog interesovanja zakazala još jedan koncert u Tuzli, a inače 16. po redu u celom regionu. Naime, nakon što je rasprodala tri beogradske Arene, pet zagrebačkih, tri „Zetre“ u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, popularna Prijovićka zakazala je i drugi koncert u dvorani „Mejdan“ u Tuzli. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE