Radio BalkanFox

Mariah Carey najavila božićno doba

Pjevačica Mariah Carey (54) tradicionalno je najavila početak božićnog doba, dan nakon Noći vještica. ‘Vrijeme je’, kratko je poručila u videu na TikToku.

Ove se godine ‘kraljica Božića’, kako su ju prozvali obožavatelji, ‘odmrznula’ točno u ponoć 1. studenog. Na početku videa prikazan je strogo čuvani trezor. Iznad njega je bio sat koji je odbrojavao sekunde do dugoiščekivanog dana.

Foto: TikTok

Kad je sat pokazao ponoć, vrata su se otvorila i pokazala ‘zaleđenu’ Mariah.

Foto: TikTok

Ljudi u strašnim maskama iskoristili su brojne alate kako bi odmrznuli led, a Mariah ga je na kraju u potpunosti otopila svojim visokim glasom. Na sebi je, naravno, imala kostim Bake Mraz. Tada je zasvirala i svima dobro poznata pjesma ‘All I Want For Christmas is You’. 

Foto: TikTok

Video je u samo pet sati pogledan više od 10 milijuna puta, a skupio je i 2.5 milijuna lajkova. Pratitelji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje. ‘Ovo sam čekala cijelu godinu’, ‘Kraljica Božića je vani’, ‘Ovo mi je najdraži dio Noći vještica’, samo su neki od komentara.

Inače, božićna pjesma ‘All I Want For Christmas is You’ snimljena je 1994. godine, a i danas je jedna od najslušanijih pjesama tijekom božićnog vremena.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE