Radio BalkanFox

Alarmantno oglašavanje pevačice, uputila JAVNI APEL!

KARLEUŠI PRETE CRNOM MAGIJOM: Alarmantno oglašavanje pevačice, uputila JAVNI APEL!

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

Pop zvezda Jelena Karleuša i pevačica Edita Aradinović našle su se u centru skandala zbog javnog sukoba, i to kada je mlađa koleginica izjavila da Karleušina dva mega hit albuma „Alfa“ i „Omega“ nisu „njena šoljica čaja“, a sukob je uzeo maha, nakon što su isplivale njihove privatne prepiske.

Karleuša se sada ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram i poručila da je dobila pretnje „romskom magijom“, kao i da je od svega umorna, te da želi da se povuče.

U poslednja dva dana izašlo je preko 50 tekstova u medijima sa primitivnim uvredama na moj račun, koje je ova žena, ničim izazvano izgovorila. To je nažalost više nego što je imala za svo vreme bavljenja ovim poslom – započela je Karleuša, aludirajući na Editu sa kojom je u sukobu poslednjih dana, te nastavila:

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, instagram.com/editaaradinovic

Jelena Karleuša i Edita Aradinović

– Ono što me je šokiralo je njeno javno vređanje LGBT pripadnika zbog mene, vređanje žena nazivajući ih „babama“, iako je odavno prešla 30-u, uličarski rečnik i nepismenost u pokušaju da me uvredi, ponižavanje romske zajednice kojoj pripada pominjanjem „ciganske magije kojom će me patosirati“, i tako dalje – napisala je Jelena, a zatim uputila apel: 

– Zamoliću medije da više ne daju pažnju svakome stavljajući moju sliku i moje ime u naslovu zarad čitanosti i hajpa. Nekima ni magija ne pomaže, pa čak ni „ciganska“, da bi uspeli. Umorna sam od ovoga – poručila je za kraj Karleuša nakon javnog skandala sa Editom Aradinović. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE