Radio BalkanFox

Dejan Bodiroga i Keba na sahrani sina Mirka Kodića


Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar, preminuo je iznenada u 30. godini u snu, a danas će biti sahranjen na beogradskom groblju Lešće.

Na poslednji ispraćaj iznenada preminulog Aleksandra došao je i slavni košarkaš Dejan Bodiroga, kod koga je harmonikašev sin radio u restoranu na Vračaru. On je stigao pre opela na groblje Lešće, a sve vreme je plakao.

 

Kodićev kum Dragan Kojić Keba došao je sa porodicom, a svi su veoma utučeni tokom opela, te se folker jedva suzdržavao da ne zaplače. U jednom trenutku, Keba se slomio, kao i druge brojne Mirkove kolege koje su šokirane i tužne zbog tragedije mladog momka.

Velikoj sahrani prisustvjuju i Goca Božinovska, Era Ojdanić, Milena Plavšić, Zorica Brunclik i Kemiš, Šeki Trković, Gordana i Ilda Šaulić i mnogi drugi. Potresne scene na Lešću danas su preplavile ovo groblje, gde je došao veliki broj poštovaoca i prijatelja Mirka Kodića.

Podsetimo, Aleksandar je preminuo u 30. godini u sunu, a tu vest teško su primili njegovi otac i majka, koji su se danas i čituljom oprostili od sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE