Radio BalkanFox

Meri Goldašić otkrila koji joj je najveći problem

Znaš što je najveće s*anje? Kad te boli glava, probudiš se s glavoboljom i onda pogledaš kroz prozor da skužiš je l’ vani južina, započela je u novom videu bivša kandidatkinja ‘MasterChefaMeri Goldašić. Svojim se pratiteljima požalila na problem koji joj se, ako je sudeći po videu, često javlja.

– Ako je vani južina onda te magično prestane glava boljeti sama od sebe i onako, lakše ti je. I ono, južina je, top. Onda otvorim prozor i vidim zapadno zapadnjak – rekla je Meri kroz smijeh. Potom se naljutila i rekla da ide popiti tabletu iako ih, kako kaže, mrzi piti. 

Njeni su joj pratitelji u komentarima objasnili o čemu se radi, a dali su joj i neke savjete kako da svoj problem riješi.

– Bol se pojavi i nekoliko dana prije kiše. Uglavnom dva dana, kada se u atmosferi mijenja tlak zraka. Zapravo više ima smisla da te boli prije južine par dana nego kad je južina, jer kad već nastupe neki vremenski uvjeti, tlak je stabilan… iako je vrijeme loše. Kad se stabilizira u tom lošem vremenu, ništa ne boli, ali boli kad se polje tlaka mijenja jer se naše tijelo, mozak, odjednom mora prilagoditi na novi tlak. Kad se prilagodi, može kišit tjednima… no problem – poručila joj je jedna, a druga dodala:

– Možda si samo dehidrirala. Popiti čašu vode ili dvije i pričekati 10 min. Ako još uvijek boli popiti tabletu.

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE