Radio BalkanFox

Stevan Radivojević se oglasio iz bolnice

Poznati beogradski frizer Stevan Radivojević nedavno je završio u Urgentnom centru jer mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Naime, nakon što mu je pozlilo, Stevan je primljen u ovu zdravstvenu ustanovu, a sada se oglasio iz bolničke postelje. 

ATAImages/ A.A.

 

– Hvala vam svima na predivnim porukama. Sada sam dobro. Nisam pazio na sebe i svoje zdravlje jer mi je sve drugo bilo bitnije, ali okrećemo novi list. Idemo dalje sve do medalje! Hvala i svim predivnim ljudima iz Urgentnog centra. Mislite na sebe i svoje zdravlje! Volim vas! Počinjem da radim od ponedeljka – napisao je on na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Stevan je u toku dana izjavio da je shvatio da nešto nije u redu kada je izgubio osećaj ravnoteže. 

– Ne mogu da pričam pa mi je lakše da napišem… Juče, kada sam se probudio, nisam imao ravnotežu. Nešto mi se desilo sa centrom za ravnotežu. Zadržan sam na pregledima i trebalo bi sutra da izađem – počeo je Stevan.

ATAImages/ Antonio Ahel

 

– Rezultati su mi dobri, ali se još uvek ne zna od čega mi se to desilo. Ja sam jak i znam da će sve biti okej… Zahvaljujem se našim zdravstvenim ustanovama na profesionalnosti. Biću dobro! – poručio je Stevan, prenosi Blic. 

Inače, Stevan je poznat po radu sa brojnim estradnim zvezdama poput Cece Ražnatović, Ane Nikolić, Aleksandre Mladenović, Jelene Kostov, Slađe Alegro…

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE