Radio BalkanFox

Ovo je sestra Danijele Dimitrovske


Danijela Dimitrovska nedavno se oprobala i u ulozi voditeljke, te je modnu pistu zamenila televizijom. Iako izbegava da priča o privatnom životu, mnogi komentarišu da se prolepšala nakon razvoda od Ognjena Amidžića

-Procvetala – da, a drugi deo recenice ne bih komentarisala, jer apsolutno nema veze s mojim izgledom. Ovo je period u kome do izražaja dolaze rezultati svega kroz šta sam u životu prošla, šta sam naučila, osvestila. To što vidite je proizvod rada na sebi protekle decenije, možda i više. Svi imamo usvojene programe iz detinjstva i kasnije tinejdžerskih dana kojih nismo svesni, a zbog njih ne umemo da koristimo sve svoje kapacitete. Ja sam odlučila da dosegnem sopstveni maksimum, a da bih to postigla, morala sam da malo radim sa strucnjačima – rekla je ona.

 

 

Poznato je da Danijela ima rođenu sestru Ivanu za koju je veoma vezana, a koja je po struci psiholog, te je otkrila da li se sa njom i stručno savetuje. 

– Uz moje roditelje, ona je prva u redu ljudi od kojih traïim savet, a bog njene stručnosti, razgovor s njom ima dodatnu težinu. Medutim, upravo zato što mi je sestra ne može do kraja da bude objektivna i da sve aspekte potpuno realno sagleda. Imam terapeutkinju s kojom veoma dobro sarađujem, više od osam godina idem na akupunkturu, meditacija i joga su mi dosta pomogle, a volim i da slušam pametne ljude iz celog sveta, koji govore o balansu i nizu drugih psiholoških tema.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE