Radio BalkanFox

Koliko je visoka Sanja Vučić?

MALA ŽENA JE OD VELIKE SLAĐA, DOKAZ JE TU! ČIK POGODITE KOLIKO JE VISOKA SANJA VUČIĆ: Informacija će vas IZNENADITI

Sanja Vučić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sanja Vučić važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorim. Proslavila se u grupi „Hurricane“, a potom je nastavila samostalnu karijeru. Pre par dana izdala je prvi solistički album „Remek delo“ i izazvala pravi bum u javnosti.

Poznato je da je odrasla u Kruševcu sa majkom od koje je nasledila besprekoran talenat, a svoj naglasak nikada nije menjala čak ni kada se u Beograd doselila zbog studija na Filološkom fakultetu.

Dva puta je predstavljala Srbiju na pesmi za Evroviziju gde je zabeležila odličan uspeh, a sada uspešno plovi u dugo priželjkivanoj – solo karijeri.

Takođe, u poslednje vreme smo nadarenu Sanju videli i u ulozi tekstopisca velikih hitova poput „Hajde„, a kako je i sama istakla, nastaviće i u tom pravcu.

Inače, u poslednje vreme potegla se priča o tome koliko je Sanja visoka.

Mnoge će iznenaditi ova činjenica s obzirom da preko TV ekrana izgleda kao sitna žena i džepna venera, ali ona je zapravo visoka čak 170cm.

Bonus video:


03:10

NISAM MISLILA DA SAM DOBRA RIBA, NEGO SKROZ OKRNJENA! Sanja Vučić nikad iskrenija: Nući je Lav kao ja, ON MI JE PROVEREN RECEPT

(Espreso)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE