Radio BalkanFox

Isplivala Brenina fotka iz izlaska

TOTALNO SE OPUSTILA! Isplivala Brenina fotka iz izlaska: Duge noge u prvom planu, a tek STAJLING DA VIDITE: Neviđeno izdanje! FOTO

Foto: Printscreen YT, Printskrin/Instagram

Pevačica Lepa Brena pre nekoliko dana proslavila je 63. rođendan, a mnogi kažu da joj godine ne mogu ništa i da izgleda sve bolje.

Naime, Brena je u poslednje vreme aktivna na društvenim mrežama, a sada je na Instagramu podelila fotografiju iz izlaska u elegantnom izdanju.

Pevačica je bila sva u belom, duge noge su bile u prvom planu, a crveni karmin i crvena torba poznatog svetskog brenda su upotpunili njen stajling.

Inače, Brena je svojevremeno istakla da ona ne voli svoje rođendane.

– Ako je neko realan i svestan prolaznosti vremena, kao ja, nastajeće da uživa u svemu. Imam razloga da uživam, jer sam svesna svega što sam postigla i imam divnu porodicu. Još realno i racionalno razmišljam o životu i uživam u postignućima i ciljevima koje sam sebi postavila.

– Srećna sam kada moja deca realizuju svoje ciljeve i kada sve ide svojim normalnim tokom. Srećna sam kada Boba i ja imamo naše planove. Funkcionišem po sistemu da pevam, ali da za pojas zadenem (smeh). Radim, a onda postoji i razlog i da se radujem godišnjem odmoru. Inače, nisam ljubitelj svojih rođendan, više volim tuđe i dečje rođendane. Jedino mesto na kojima volim da sam u centru pažnje jesu moji koncerti, sve drugo mi je previše.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:



00:06

Lepa Brena slavi 63. rođendan, evo šta je prvo dobila


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE