Radio BalkanFox

Ena Nižić (9) u ‘Supertalent’ će stići u raskošnoj haljini pa rasplakati Maju Šuput: Najljepše obučena!

Mnogobrojni talenti u desetoj sezoni već su ponosno kročili na pozornicu Supertalenta, a dosadašnji nastupi bili su redom zabavni, emotivni, vatreni i neobični. U posljednjoj epizodi dodijeljena je peta zlatna ulaznica za polufinale koju je plesačici Pauli Jeličić uručio Davor Bilman, unatoč neslaganju ostatka žirija s njegovom odlukom. Još malo neslaganja i pregršt iznenađujućih trenutaka dogodit će se u novoj epizodi ove nedjelje.

Plesni klub B residence iz Zagreba na veliku pozornicu šalje deset svojih juniora koji za sebe kažu:

– Svi međusobno smo si prijatelji. Kad plešemo osjećamo se sigurno i jednostavno smo sretni kada to radimo – a njihov plesni stil bazira se na hip-hopu i naginje prema komercijalnom smjeru.

– Koreografija je brza i zahtjevna, nismo ih štedjeli, ali oni su trenirali i pripremili su se, pa mislim da će pokazati najbolje od sebe – poručuje njihova voditeljica.

Foto: Nova Tv

Mladi Osječanin Karlo Delić, koji za sebe kaže da je pravi Slavonac, ove nedjelje na bisernici će pokazati svu raskoš svog glazbenog talenta zbog kojeg će Maja izjaviti:

– Ti si najbrži prst bisernice, nema šanse da postoji netko brži.

Među talentiranim glazbenicima pojavit će se i energičan, neobičan, nepredvidiv i totalno drugačiji – Superbend. Ovaj vesela skupina iz Gračanice dobila je ime upravo po Supertalentu, a njegovi članovi jedva čekaju podići publiku na noge.

– Baš dobro sviramo i mislim da bi mogli dobro proći – samouvjereno poručuje jedna od članica.

Devetogodišnja Ena Nižić iz Metkovića sebe opisuje kao zvrckastu, ljubaznu, ali i borbenu djevojčicu, zbog čega se i zaljubila u karate. Sada osvaja medalje i jako je dobra u tome, no uz to se bavi i pjevanjem te sviranjem violine koja je za nju jedan od najljepših instrumenata.

– Volim sve pjevačice, ali nekako mi je najdraža Maja Šuput zato što je baš zvrckasta i ima prekrasne haljine – priznaje Ena koja će na pozornici također zasjati u raskošnom izdanju.

– Ti si najljepše obučen kandidat ikad – povikat će Maja koju će Enin nastup natjerati na suze, a koji će od svojih brojnih talenata Ena izvesti, doznat ćemo u nedjelju.

Foto: Nova Tv

Za nezaboravne ritmove u studiju pobrinut će se Ukrajinska saksofonistica Veronika Hone koja već neko vrijeme ima Hrvatsku adresu.

– Preselila sam se u Hrvatsku. Prvi razlog za to je nažalost bio rat u Ukrajini. No bila sam u Hrvatskoj i prije i jako mi se svidjela, pa sam znala da će mi se svidjeti i život ovdje – otkriva Veronika koja će za audicijski nastup odabrati Martininu omiljenu pjesmu.

Foto: Nova Tv

Korejanac Hakje Lee dolazi pokazati vještinu zbog koje ga prijatelji već dugo nagovaraju da se prijavi na Supertalent. Doselio se u Hrvatsku prije sedam godina, a najviše ga je iznenadilo čisto more i zahtjevnost hrvatskog jezika kojeg je ipak uspio svladati.

– Kad sam išao u školu i pokazivao prijateljima čime se bavim, svi su mi govorili da se trebam prijaviti na Supertalent – govori Hakje koji će se predstaviti nečim zanimljivim i drugačijim.

– Ti si naprosto dokaz da rad, upornost i ustrajnost će uvijek rezultirati nevjerojatnom vještinom – bit će samo jedan od komentara na njegov nastup.

Zagrepčanku i mažoretkinju Andreu Kočić na Supertalent prijavila je majka.

– Mažoretom sam se počela baviti s četiri godine, a treniram 23 godine. U svemu tome sam bila samouka. Kad sam vidjela sestru kako ona trenira htjela sam biti kao ona. U tom trenu izgledalo mi je kao da ima neki čarobni štapić i htjela sam i ja probati – otkriva Andrea koja će sve ono što je uvježbavala preko 20 godina pokazati na velikoj pozornici.

Umjetnik zanimljivog imena Benaris Šljivo u show će doći sa zadatkom da svoj talent crtanja prenese na žiri i voditelje, a performer Philip Bull u svojem će nastupu spojiti i ono naizgled nespojivo – akrobacije, svirku i pjevanje.

Foto: Nova Tv

Nastup s važnom porukom izvest će 23-godišnji umjetnik iz Rovinja Mark Šircel čiji je životni moto – samo ljubav.

– Ovo će biti ili top ili flop – zaključit će Martina nakon što će Mark otkriti koju pjesmu planira izvesti, a koji će kandidati dobiti najveće pohvale za svoj nastup ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE