Radio BalkanFox

Mladen Sovilj otkriva kakav je Lukas kad se isključe kamere

Mladen Sovilj u filmu „Pokidan“, nastalom po motivima iz života Ace Lukasa, tumači glavnu ulogu – ime njegovog lika je Peđa Kovač, a osmišljen je po uzoru na pevača. Na konferenciji u susret premijeri ovog ostvarenja, te velikog Acinog koncerta u Štark areni 3. novembra, glumac je u razgovoru s okupljenim medijima među kojima je bila i ekipa 24sedam ispričao i kakav je folker privatno, kada se kamere isključe.

To što je bio u prilici da ga bolje upozna veoma mu je bilo dobro došlo, a evo i zašto. 

– Gotovo da je nemoguće da čovek odraste u Srbiji, a da ne poznaje diskografiju Ace Lukasa i čitavog tog talasa. Sad, pitanje je koliko ko voli da surfuje po tom talasu. Ali, to je deo našeg mentaliteta, posebno odrastanja moje generacije. Znao sam, sad znam više (osmeh) – počeo je Mladen, pa je nastavio o tome da li ga je kod Lukasa nešto posebno oduševilo.

Aca Lukas, ATAImages/ A.H.

 

– Kao i sve, makar većina javnih ličnosti, Aca ima jedan identitet za te javne nastupe, a opet kad provedeš neko vreme sa njim on je čovek kao i svaki drugi. Vidiš neke druge nijanse, slojeve, to je bilo jako zanimljivo, prisustvovati tome. U tom smislu mislim da sam ga malo bolje upoznao, ne bih li uopšte mogao da zasnujem taj karakter koji tumačim. I nema sad tu šta mi se nije ili šta mi se preterano dopalo. Prosto, ja sam video jednu celinu, malo dublji sadržaj od onog koji, usudiću se da kažem, vi poznajete – istakao je onda on.

Sa druge strane, tokom konferencije, pevač nije skrivao to koliko mu je drago što je ovako nešto snimljeno za njegovog života.

Nisam se mnogo mešao Mladenu u priču, ovo je rađeno po motivima mog života, ne biografski. Specifično je to što sam živ, glupo bi bilo da sam umro, pa da se snima film. Naravno da sam srećan što film govori o meni, a da sam ja i dalje tu – objasnio je on, a kako je još tekao razgovor s glumcem čeka vas na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE