Radio BalkanFox

Era Ojdanić bez dlake na jeziku o Miljani Kulić

Zadrugarka Miljana Kulić nedavno je tokom jedne svađe s bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i njegovom sadašnjom izabranicom Teodorom Delić rastrubila kako su „Era Ojdanić i njegov unuk bili intimni s tom devojkom“. Akonto toga, pevač se oglasio u okviru emisije „Pitam za druga“ pa istakao kako je to – daleko od istine.

– Nedavno si upao u jednu aferu u „Eliti“, Miljana Kulić je rekla da si ti imao odnose sa Teodorom, ali ne samo ti, nego i tvoj unuk – kazala je Ojdaniću voditeljka, na šta je on odgovorio:

Era Ojdanić, Printscreen „Amidži šou“

 

– To je čista laž, ne mogu da verujem da mogu da se služe takvim stvarima na jednoj takvoj televiziji i u takvom šou programu. Miljana je spavala kod mene u krevetu u drugom rijalitiju 15 dana, ja znam kako ona diše i kako se ponaša.

Tu se, međutim nije i zaustavio.

– Ona kada nešto smisli i lupi, to otkida na sve strane. Miljani ako neko kontrira nešto, on je propao čovek – smatra Era.

Što se tiče njegovog unuka, iz te bi se priče potpuno isključio.

Era Ojdanić, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Pa ne kontrolišem ja mojih pet unuka, sad ja treba da idem i da kontrolišem da li su imali nešto sa nekim. To je glupo i odvratno… Istina je da je to čista izmišljotina, izmislila je da bi skrenula pažnju na sebe. Stojim iza toga da nije istina – zaključio je onda on u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE