Radio BalkanFox

Pevačeva bivša supruga poručila samo jedno!

Sonja Vuksanović bivša supruga poznatog pevača Ace Lukasa, konačno je odlučila da progovori o kontroverznom filmu koji je snimljen po motivima života njenog bivšeg supruga. Iako je nedavno otkriveno da Sonja neće biti zastupljena na filmu, ona je iznela svoje mišljenje i poželela Aci veliki uspeh.

Nisam pogledala trejler. Ništa nisam ispratila oko svega toga što se dešava, ja i televiziju slabo gledam. Ali, svakako mu želim svu sreću i uspeh koji sledi uz takav film. Ne mogu da vam kažem šta će i kako biti, morala bih prvo da pogledam film, pa onda – izjavila je Sonja kroz smeh za 24sedam. 

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Sonja Vuksanović je poznata javnosti kao bivša supruga Ace Lukasa, ali i kao uspešna manekenka i influenserka. Njihov brak bio je propraćen brojnim skandalima i turbulencijama, a razvod je bio još spektakularniji.

Foto: Instagram

Sonja Vukasnović

Ovaj film, koji nosi naziv „Aca Lukas: Pogledi u tami“, već izaziva veliku pažnju javnosti. Snimanje je proteklo u tajnosti, a glavnu ulogu tumači popularni glumac Lazar Ristovski. Film će se baviti životom i karijerom Ace Lukasa, otkrivajući do sada nepoznate detalje iz pevačevog života.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE