Radio BalkanFox

Tatjana Cameron Tajči priznala je li zamjerila Severini: ‘Nisam ju gledala kao nasljednicu, već kao umjetnicu’

Moguć je koncert sa starim pjesmama. Sve je moguće, izjavila je Tatiana Cameron Tajči u ‘Dalibor Petko Showu’, u kojem je nakon dugo vremena, uz Antu Gelu na gitari, pjevala svoje stare hitove, poput ‘Dvije zvijezdice’, ‘Generacijo moja’, ‘Milion godina’ i ‘Noć od kristala’. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zaplesala je čak i ‘Smokvicu’, zajedno s voditeljicom Vjekoslavom Bach, koja je plesala i u originalnom videospotu. Bach, koja joj je prijateljica još od srednje škole, otkrila je kako joj je Tajči prepustila ulogu Lijepe Fatime, kad je krenuo njezin pjevački uspjeh.

Foto: promo

No prije svega, Tajči je bila glumica, a zajedničkih godina u kazalištu prisjetio se glumac Siniša Ružić, koji je pohvalio kolegicu kako je uvijek bila spremna za sve glumačke izazove.

Tatiana je komentirala kako je i liku Tajči pristupila kao ulozi Marilyn Monroe, a onda je shvatila da ju je ta uloga malo previše preuzela, jer je počela nositi i njezin parfem te imati spavaćicu kao Marilyn.

– Na putu za Ameriku pomislila sam idem u san, ali ću se vratiti. I ne bojim se – izjavila je pjevačica koja kaže da bi joj život bio puno drugačiji da je ostala ovdje. 

Progovorila je i o Severini, koja je nakon njezinog odlaska, počela raditi s njezinim bivšim suradnicima.

– Nisam ju gledala kao svoju nasljednicu. Gledala sam ju kao umjetnicu, jer ona je svoja – rekla je Tajči.

Priznala je da ja na njoj bio veliki pritisak, kad je bila na Eurosongu. I dalje prati to natjecanje, a u ormaru čuva narančastu haljinu s pobjede na Jugoviziji.

– I dalje stanem u nju, s malim pomoćnim rastezljivim gumicama sa strane – otkrila je Tajči.

Foto: promo

Voditelj Dalibor Petko i sam je nastupao s pjesmom ‘Hajde da ludujemo’ u tada popularnom Turbo Limach Showu. Priznao je da mu je bila želja izvesti tu pjesmu s Tajči, a to mu se ostvarilo nakon 33 godine. I Tajči i Petko pokazali su da se još uvijek sjećaju legendarne koreografije. 

– Hrvatska će uvijek biti moj ‘forever home’. Najviše mi nedostaje mama i moje prijateljice – rekla je Tajči koja je upravo objavila i svoju novu knjigu ‘25 darova za Božić – kako pretvoriti predblagdanski kaos u vrijeme ljubavi, iscjeljenja i mira’.

– U pisanju me najviše veseli iskrenost – rekla je Tajči. 

Foto: promo

 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE