Radio BalkanFox

Ljubav je na selu, Lena nakon napuštanja Antinog imanja: ‘Ja ne dozvoljavam nikome da povisi ton na mene’

Lena Strinavić, bivša kandidatkinja iz showa ‘Ljubav je na selu’ progovorila je o svom odlasku s Antinog imanja. U posljednjoj epizodi Lena je spakirala kofer i otišla.

– Ante i ja nismo ostvarili takoreći nikakvu komunikaciju. Ja ne dozvoljavam nikome da povisuje ton na mene, a pogotovo ne netko tko me ne poznaje. Potrudi se upoznati pa onda sudi – rekla je za RTL.

Foto: RTL

Dodala je kako ne bi ostala ni da se ispričao te kako nije razočarana.

– Ma zašto bi bila razočarana u nekoga koga niti znam niti poznajem? Svatko je kovač svog života i svoje sreće. Ante je osoba koja ne priča puno.. Tako se nastavilo na farmi. Pa od upoznavanja mi nismo puno komunicirali – otkrila je Lena koja je pojasnila kako se farmer nije posvetio curama koje je ugostio na imanju.

Foto: RTL

– Posveti se gošćama. Nema te ujutro, navečer rano ideš spavati. Po meni domaćin treba bit domaćin – dodala je i objasnila da će joj jedino u dobrom sjećanju ostati druga kandidatkinja Milena.

Lena smatra kako bi s Antom do kraja mogla ostati jedino Klara jer su najbolje ‘kliknuli’.

Foto: RTL

– Ja nisam ljuta na djevojke jer sam s njima provodila najviše vremena. Moguće da ćemo se čuti, ali ne na svakodnevnoj bazi, ali tu i tamo, zašto ne… – zaključila je Lena.

Foto: RTL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE