Radio BalkanFox

Kuća Snežane Đurišić prava je oaza za uživanje

Kuća Snežane Đurišić prava je oaza za uživanje

Diva narodne muzike, Snežana Đurišić godinama je živela u elitnom beogradskom naselju Dedinje, ali su pre mnogo godina ona i suprug, harmonikaš Slobodan Gvozdenović, poželeli mir za svoju porodicu, pa su odlučili da se presele. Kuća Snežane Đurišić tada je po njenoj želji izgrađena u Jajincima.

Kuća Snežane Đurišić svet  tabloid svet portal svet

Sabor reprint

Pevačica i njena porodica izgradili su veliki, ali topao i ušuškan dom po svojoj želji i meri. Ono što im je tada bilo bitno je da imaju prostrano dvorište prepuno zelenila u kome će trčkarati njihova deca, ćerka Marija i sin Marko. Godinama kasnije u prelepom dvorištu uživali su i uživaju njihovi unuci.

Kuća Snežane Đurišić svet  tabloid svet portal svet

Sabor reprint

Nažalost, otkad je njen suprug preminuo, Snežana živi sama u porodičnom domu, ali se uvek sa radošću priseća vremena kada je njena kuća bila puna dece, prijatelja…

Kuća Snežane Đurišić delo odličnog arhitekte

Snežana je oduvek znala kako želi da izgleda njen dom, ali kada ga je gradila odlučila je da konsultuje stručnjaka koji je ispunio sve njene želje, pretvorivši zamisli u dela.

Kuća Snežane Đurišić svet  tabloid svet portal svet

– Kada smo odlučivali kakav će biti raspored prostorija, konsultovali smo arhitektu koji je ostvario sve naše želje. Meni je bilo najvažnije da imam veliki dnevni boravak i kuhinju, što sam i dobila. Često kuvam, a dok spremam hranu ne volim da se osećam skučeno. Nije mi teško da udovoljim svojim najbližima tako što ću im napraviti omiljeno jelo, jer je za mene najveća sreća kada su mi ukućani zadovoljni – ispričala je svojevremeno za “Story” pevačica.

Pročitajte Snežana Đurišić iskreno o teškom životnom periodu – Znala sam da nešto nije u redu

I dok je danas sasvim normalno da svi oni koji imaju kuće ili velike stanove imaju i posebnu prostoriju za garderobu, osamdesetih godina to nije bio slučaj, ali je Snežana imala. A, kako je izgledala prostorija o kojoj mašta svaka žena, pevačica je pre mnogo godina pokazala u magazinu Sabor.

Reprint Sabor

Pored garderobera, pevačicin dom poseduje kuhinju, ogroman dnevni boravak i četiri spavaće sobe, a svaki kutak vlasnicu podseća na ljubav koju je imala u braku sa suprugom čiji odlazak ni danas ne može da prežali.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: SABOR REPRINT, RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE